Oda 2019 tr-TR

Oda (2019)

(Gerilim - Gizem)
2019
IMDB
6.2
(84) 4 365 0 5
329
36
İZLEDİM
SONRA İZLE
84 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
12 Aralık 2019

Beni 2 yıldır burada takip edenler iyi bilir, yaşadığımız gerçek dünyayı, çılgın doğaüstü olaylarla harmanlayan filmlere bayılıyorum. İşte bu film de onlardan. Şimdi filmimiz, birbirlerini seven bir çiftin taşındıkları şehirden uzaktaki yeni evlerinde başlarına gelenleri konu alıyor. Çiftimiz bu yeni evde bir süper gücü olan gizli bir oda keşfediyorlar ve işte ondan sonra da artık hayatları eskisi gibi olmuyor... 1 buçuk saatlik bu filmin ilk 20 dakikası çok klişe ve çok çerezlik gelebilir. Size tavsiyem, sakın bu sürede kararınızı verip kapamayın çünkü biraz ileride sizi heyecanlandıran şeyler bulacaksınız. Böyle uçuk, çılgınca senaryoların hastasıyım. O yüzden filmdeki fikir çok heyecan verici bir şey olunca filmin sinematografisine falan pek bakmıyorum. Yani belki çok iyi, çok kaliteli bir şekilde ortaya çıkarılmış bir yapım değil fakat filmin senaryosu şahane yazılmış. Böyle uçuk bir fikir kimin aklına geldiyse alnından öpüyorum. Şöyle yer yer "Ay acaba olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsun çünkü!" diyeceğiniz ve yer yer beyninizin yanacağı "farklı" bir film izleyeceksiniz. Yorumlarınızı çok merak ediyorum aşağıya kesinlikle bırakın, e hadi tadını çıkarın!

Oda - The Room

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Mehmet C.
4 yıl önce
Sıkı Üye
Kaan artık senin de büyük firmalar gibi bizi dinlediğini düşünüyorum artık. Yahu daha dün sana bir mail atıp şu beynimi yaksın kategorine yeni bir film gelir mi? diye sorsam mı acaba diye düşünüyordum ki bugün siteye girince ne göreyim? The Room filmi hem de beyin yakan cinsten hem de 2019... Nokta atışı bu tavsiyeyi hemen oturup izledim ve şunu söyleyebilirim ki ilk yarım saatini çıkar on numara bir film. Sadece ilk başları gereksiz gibi geldi ama sonra çok başka bir filme dönüştü. Kesinlikle tavsiyemdir.
Can B.
26 Nisan 2024
Kaan bu kaçıncı oldu bilmiyorum ama önerdiğin filmleri zevkle durmaksızın izledim ve üşenmeden hemen üye olup yorum yapmak istedim :) Bu filmi de tavsiye ederim.
lion
09 Ocak 2024
Çaylak
İzlenebilir, sonu farklı olmuş lakin kadın çok duygusal.
Albert K.
29 Ekim 2023
Sıkı Üye
Klasik gerilim müziğiyle insanı germeye çalışan gerilim filmlerinden değil bu, güzel. Daha önce benzerine rastlamadığım farklı bir dünya olduğu için de film ilgimi çekti.
Hly
27 Temmuz 2023
Ağzınızı açıkta bırakacak birkaç sahne hariç ki o kadar da olsun, ayda yılda bir film izlemiyorsan ve yanlış modda değilsen seversin :)) Tanıdık bildik tahmin edilebilir bir film. Hatta bazı sahneler sonuç için zorlama olmuş gibi.
anyone
24 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Oha oha oha! Filmi tam olarak şuan bitirdim, ve şoktayım. İlk başta çok önyargılıydım bu filme karşı, ama böyle bir şey beklemiyordum cidden. Tamamen ters köşe olacağınız bir film, mutlaka ama mutlaka izlemelisiniz!
Alperen
22 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Hiçbir şeyi elde edemeyen insandan daha tehlikeli olan, her şeyi elde edendir. Filmde geçen bu söz filmin çok kısa bir özeti aslında. Filmimize gelince ise garip, farklı bir konusu ve sürükleyici bir yapısı var ama bu sitede en çok tıklanan film olması biraz şaşırttı doğrusu. Biraz fazla abartıldığını düşünmekle beraber çok bir beklentiye girilmeden izlenebileceğini düşünüyorum.
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Şans verip izleyin derim, hoş bir film, pişman olmazsınız.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Filmin ilk saatlerinden şikayet eden arkadaşlar biraz daha sabretselerdi keşke böyle bir beyin yakan gerilim film zor bulunuyor çünkü, ben çok beğendim.
Delirdim
27 Mart 2023
Çaylak
Filmin ilk saatleri gerçekten çöptü, dayanamadım kapattım valla..
Sema B.
13 Şubat 2023
Çaylak
Film güzel sarıyor, şans verip izlenmeli... Filmin sonunda kadın kocasından mı yoksa yanılsamadan mı hamile kaldııııııı???? İşte orası karışık..
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum73
the room 2019 imdbthe room 2019 konusuthe room 2019 yorumthe room 2019 izlethe room 2019 yorumlaroda filmi 2019oda filmi konusu 2019beyin yakan film önerileribeyin yakan filmlerbeyin yakan filmler 20192019 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.