Oksijen 2021 tr-TR

Oksijen (2021)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2021
IMDB
6.5
(36) 4 113 0 5
97
16
İZLEDİM
SONRA İZLE
36 Yorum
1s 41dk
IMDB
6.5
BU FİLM
41b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
12 Mayıs 2021

Filmimiz, burada size tavsiye ettiğim şu ve şu yapım gibi tek mekanda geçiyor. Kapalı bir odada gözlerini açan bir kadın, bu dar odaya nasıl geldiğini hatırlamaya çalışırken bir yandan da azalan oksijeni için bir mücadele vermek zorunda kalıyor... Öncelikle Netflix imzalı bu film, beni kesinlikle şaşırtmayı başardı. Tek mekanlı filmlerde izleyiciyi sürüklemek gerçekten çok zor fakat bu film, beni sonuna kadar peşinden sürüklemeyi başardı. Özellikle karanlıkta ve kulaklık ile izlediğinizde gerçekten başrolümüzün yaşadığı tüm duyguları daha yakından hissedebilirsiniz. Hatta ben yer yer kendimi başrolün yerine koyup "Ben olsam ne yapar, nasıl davranırdım?" diye de bol bol düşündüm... Eğer farklı ve gerilimli bir şeyler arıyorsanız bu filme mutlaka bir şans verin derim. Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Oksijen - Oxygen

filmine yorum yap!
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Film bence çok etkileyiciydi. Senaryo iyiydi oldukça sürükleyici. Soluksuz izledim. Tek mekan olmasına rağmen sıkmadı ve gerilimi iyi verdi.
nisa
01 Ağustos 2023
Çaylak
Kötü değil ama çok da sarmıyor, en son çare izlenilebilir.
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Normalde tek mekanda geçen filmleri sevmem ama bu film beni tutmayı başardı. Film, küçücük bir tabutun içine uzayı sığdırmış, o yüzden hiç sıkılmıyorsunuz. Sürprizi de cabası. İyi seyirler...
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Tek mekan filmlerini seven biriyim, filmi ortalama buldum. Sanki daha çok şey vaat ediyor gibiydi başında ancak sonu biraz hızlı gidişatına göre yavan bitti benim için. Daha çarpıcı bir son bekliyordum. 5/10
Erdem A.
30 Eylül 2022
Usta Yorumcu
Başarılı bir tek mekan filmi için başarılı bir kurgu zaten olmazsa olmaz, bu sebepten kurguyu övmeye gerek yok. Yeterince iyi bir kurgusu var. Kurgunun yanında ben bolca gerilim ve yeteri kadar bilim kurgu olur sanmıştım ancak yanılmışım. Filmin bilim kurgu yanı gerilimden daha ağır basıyor ve bir tek mekan filmine göre oldukça doyuruyor. Beklentilerimin çok üstünde bir film oldu açıkçası, tavsiye ederim.
Mustafa
29 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Tek mekan ve bilim kurgu filmlerini çok sevmeme rağmen bu filmi çok beğenemedim. Çoğu Netflix filmlerinde olan 'bir şeyler eksik' olayı bu film için de geçerli. Konunun işlenişi ve filmin finali daha iyi olabilirdi.
Ekin A.
28 Mayıs 2022
Güzel ilerledi fakat sonu beklentimi karşılamadı fazla zamanınız varsa izlemek için güzel, sonunu çok merak ediyordum ama hayal kırıılığına uğrattı.
SPOILER [GÖSTER]
Gizem O.
29 Nisan 2022
Sıkı Üye
Kapalı alanda çekilmiş olmasına rağmen film boğucu ve kasvetli değildi. Sıkmadan güzel bir şekilde ilerledi yer yer şaşırttı.
Umut G.
24 Mart 2022
Güzel filmdi. Bilim-kurgu ve tek sahneli çekimlerin birleştiği güzel film olmuş. Canınız sıkılmadan izleyebilirsiniz.
ayizim
31 Ocak 2022
Çaylak
Bu tek mekan filmlere hastayım bu da onlardan biri, her anı nefesinizi kesecek bir yapım bu, ne olacak diye kendine baktırıyor bilim kurgu sevenler kaçırmasın derim.
Daha fazla yorum26
oksijen film önerisioksijen konusuoksijen filmioksijen filmi konusu2021 netflix filmlerinetflix film önerileri 20212021 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.