Ölüme Çeyrek Kala 2012 tr-TR

Ölüme Çeyrek Kala (2012)

(Gerilim - Suç)
2012
IMDB
6.1
12
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.1
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Kasım 2019
Aranızdan "Zahid Özdaş" bu filmi izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve hemen konumuza geçiyorum. Öncelikle kapalı alan fobisi olan varsa uyarmak isterim ki bu film, size buralarda da yıllar önce tavsiye etmiş olduğum nefis film "Buried" yani "Toprak Altında" ile benzer özellikler taşıyor. 1 buçuk saatlik filmimiz, kaçırılan bir adamın yaşadıklarını konu alıyor... İzleyeceğiniz bu film, büyük bir oranıyla bir tek mekan filmi. Fakat bu durum sizi sıkacak mı derseniz de kesinlikle hayır. Hayatta kalma filmlerine oldum olası ilgiliyimdir. Hep "bir gün ben de o durumda kalırsam ne yaparım" diye düşünerek izlerim. Bu filmi de gözümü kırpmadan izledim diyebilirim. Düşük bütçesi, şahane senaryosu ve sizi sürekli merak ettirecek gizemi ile kıyıda köşede kalmış olan bu filmi kaçırmayın derim. Tamam gözünüzde de çok büyütüp dev bir beklenti ile de izlemeyin tabi ama adamlar basit bir bütçe, bir avuç oyuncu ve şahane bir senaryo ile nasıl filmler çekiyor onu görün istiyorum... Bu filmi barındıran pek site yok, fakat iyi bir tane bulup ekledim. Eğer üye girişi yaparsanız filmi izle butonu çıkacaktır, oradan izleyebilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Ölüme Çeyrek Kala - Brake

filmine yorum yap!
Gökçen Y.
13 Kasım 2020
Usta Yorumcu
Sıkıcı gidişatını sonuyla kurtaran film. Toprak altında ile benzerlik gösterse de kesinlikle ondan iyiydi diyebilirim. Sanırım ben tek mekan filmlerini çok sevmiyorum ama '127 Saat' filmini de tek geçerim tabi.
Gökhan Özkol
17 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Genel olarak çok iyi bir film değil ama izlenebilir. Çok fazla durağan sahne var başlarda merakla izledim ama bir süre sonra sıkıldım. Sonunda biraz şaşırtıyor o kadar, puanı ne eksik ne fazla, iyi seyirler...
Umut Ö.
13 Ocak 2020
Sıkı Üye
Sonunda, "Birader sana nasıl bir kumpas kurmuşlar öyle" dedirten film. Ben ileri sardırarak izledim, yine de siz bilirsiniz.
SPOILER [GÖSTER]
tek mekan filmleritek mekan film önerileritek mekanda geçen filmlerdüşük bütçeli filmlerbrake filmibrake filmi konusubrake filmi izleölüme çeyrek kala filmi konusuölüme çeyrek kala filmi izle

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.