Şeytan 2010 tr-TR

Şeytan (2010)

(Gerilim - Korku)
2010
IMDB
6.4
(8) 4 25 0 5
23
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 20dk
IMDB
6.4
BU FİLM
7.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Haziran 2023

Bazen öyle filmler tavsiye ediyorsunuz ki "İyi ki 2016 yılında bu siteyi kurmuşum.." diye söyleniyorum... Aranızdan Tuana, Dilara Yazar ve Eray Coşkun'un tavsiyesiyle fark edip izlediğim, günümüzden tam 13 yıl önce yayınlanan bu filmi hep bir şekilde gözden kaçırmışım. Düşük bütçeli filmimiz, bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan bir grup insanın yaşadıklarına odaklanıyor. Asansörün bozulması yetmezmiş gibi bir de esrarengiz bir güç tarafından rahatsız edilmeye başlanan 5 kişi, birden ürkütücü bir hayatta kalma mücadelesi vermeye başlıyor... İşte film de bize bu süreci aktarıyor... Öncelikle kapalı alan korkusu olanlar için film bir tık zor olabilir. Filmin hikayesinde ünlü yönetmen M. Night Shyamalan imzası bulunuyor. Bu yüzden ilk anından son anına kadar derinden bir ürperme hissi sizi sarıyor. Süresi kısa, oyunculukları başarılı, alt metni mesajlı ve damakta o eski korku filmlerindeki tadı bırakan bir film bu. Beklentinizi çok yukarıda tutmadan, bir gece yarısı izleyin derim... Hadi tadını çıkarın!

Şeytan - Devil

filmine yorum yap!
Alperen
13 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Ne kadar vermeye çalıştığı mesajlar ve konusu iyi olsa da bunların yeterince iyi yansıtılamadığını düşünüyorum. Bence vasat bir filmdi hatta biraz abartırsam zaman kaybıydı bile diyebilirim. Süresi kısa olduğundan bir şans verilebilir ama ben yine de tavsiye etmiyorum.
Kaan A.
03 Ağustos 2023
Sıkı Üye
''Şeytan varsa tanrı da gerçektir...'' Shyamalan'ın inanmak mevzusuna yaklaşımını seviyorum.
Nihat Ü.
01 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Ortalamanın bi tık üzerindeydi. 1 saat 20 dakikada bırakmaları da güzel olmuş. Ayrıca filmin başında gördüğümüz şehir silüeti filmin sonunda ters, bunun da bi anlamı vardır muhakkak :)
dwaekki W.
16 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Çok basit geldi aslında ama fena değildi. Ortalama denilebilir.
seydi A.
08 Temmuz 2023
Işıklar gittiğinde ne olduğunu sadece sesler ile değil de ışık çakmaları şeklinde gösterselerdi keşke.
SPOILER [GÖSTER]
Pinkmoon
16 Haziran 2023
Sıkı Üye
M. Night Shyamalan'ın filmlerini beğenirim ama bu biraz sıkıcı geldi. Kaan'ın dediği gibi gece izlemedim belki de o yüzden :)
Aslı B.
12 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi hep görürdüm ve izlemeden geçerdim. Burda görünce Kaan da tavsiye ediyorsa güzeldir deyip izledim. Klasik şeytanlı filmler gibi değil, değişik konusu var. Başarılı buldum, filmde gizem hep var ve tam benim sevdiğim türden. Final de iyiydi, finali havada kalan filmlerden nefret ederim. Burda güzel bağlanmış, izleyin tavsiye ederim.
Mustafa
10 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Beklentinizi çok üstte tutarsanız üstünüze yıkılabilecek türden bir film. Verdiği mesajlar, gerilim vs. yerinde ama yine de eksik bir şeyler olduğu da göze çarpmıyor değil. Filmin süresi de izlemek için gayet uygun.
devil film konusudevil film yorumlarşeytan filmi 2010şeytan filmi konusu 2010asansör filmigerilim film önerisigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.