Önemsiz Biri 2021 tr-TR

Önemsiz Biri (2021)

(Aksiyon - Gerilim)
2021
IMDB
7.6
(35) 4 128 0 5
122
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
35 Yorum
1s 32dk
IMDB
7.6
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
14 Nisan 2021

Bu filmi aranızdan adaşım da olan Kaan ve "Talha Gökgöz" izlemem için göndermişler. Her zamanki gibi ilk gönderenin profilini ekliyor ve teşekkürler edip konumuza geçiyorum. Filmimiz, kendi halinde işine gidip gelen düz bir aile babasının evine hırsız girmesinden sonra yaşananları konu alıyor... Etrafı tarafından hafife alınan adamımız, içinde sakladığı bir yanını ortaya çıkarıyor ve film böylece başlıyor... Öncelikle bol koşturmacalı seri John Wick senaristinin bu filmde de parmağı var. Bu yüzden bol bol john wick'vari sahneler göreceksiniz. Film bana 1 buçuk saat kendini izletmeyi başardı. Şöyle etkileyici, tadı damağınızda kalacak bir şeyler izlemek istiyorsanız bu tavsiyemi es geçin derim, fakat şöyle bol vurdulu kırdılı, seyir keyfi yüksek bir şeyler arıyorsanız da bu filme bir şans verin derim. Hatta eğer memnun kalırsanız sonra şu tavsiyeme de mutlaka göz atın... Aşağıya yorumunuzu mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Önemsiz Biri - Nobody

filmine yorum yap!
Pinkmoon
20 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Sen neymişsin be abi :) Vurdulu kırdılı filmleri seviyorsanız izleyin, güzeldi.
Alperen
02 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Güzel film, aksiyon severler için iyi bir tercih olur ama bu filmi John Wick ile kıyaslamak da hakaret olur. Imdb puanının hakettiğinden fazla olduğunu düşündüğüm ortalama bir aksiyon filmi bana göre.
abdul K.
11 Şubat 2023
Çaylak
Bana göre şu an "bu nası bi film acaba" diyip yorumlara bakıyorsanız acilen vakit kaybetmeden izlemelisiniz.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
İlk dakikalarda sıkılıyorsunuz nereye gidiyor bu film diye ama sonra.. :D
Bülent K.
12 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Basit bir konu üzerine inşa edilmiş güzel bir film. Bol aksiyonlu ve seyir zevki yüksek...
Yağız Şimşek
01 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Öncelikle filmin başında işinde gücünde pısırık bir adam olan karakterimiz bir ''kedi bileziği'' için manyağa bağlıyor, psikopatlaşıyor. Hiçbir insan da böyle aniden bir değişim olmaz. Hele kedi bileziği için hiç olmaz. Bütün bir film boyunca bir adamın millete dalıp durmasını izlemek istiyorsanız izleyin. Sanki Bob'a 'sen önüne gelene dal biz seni çekeceğiz' denmiş gibi. Bu filmi John Wick ile kıyaslayanlara da ayrı bir şaşırıyorum. Biri dünyanın en iyi aksiyon filmi. En azından bir hikayesi var. Diğeri ise hikayesi olmayan sadece adamın birinin psikopat gibi birine dalmasını izlediğimiz bir film olup olmadığı bile tartışılabilecek bir VİDEO.
Mustafa
03 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film sürekli aksiyon içinde 1,5 saat boyunca kendini izletiyor. Film müzikleri de ayrıca eğlence katmış diyebilirim. Geleceğe dönüş filmindeki Dr. Brown’ı (Christopher Lloyd) görmek hoş bir detaydı.
Said F.
10 Nisan 2022
Sıkı Üye
Topluma hitap eden bir film, insanların izlemek istedikleri film bu, "fantazik aksiyon". Hiçbir mantığın aranmayacağı, gerçek hayattan bir hikaye değil de tamamiyle kurgu izlemek isteyenler için gayet kaliteli denilebilir.
Filmin beğendiğim yönü, filmin bile kendisini ciddiye almaması, her şeyin şov oluşunun farkındalığı yapımın temelini oluşturuyor, işte bu yüzden hem sayko hem de başarılı.
Ayhan B.
02 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çok güzel bi filmdi, izlemeyen kalmasın müthişti aksiyonu, her şeyi yerinde.
ayizim
31 Ocak 2022
Çaylak
Evet Breaking Bad'deki muhteşem performansı ile tanınan abimiz oynuyor.. Ben başta dedim bu adama yakışmaz solo film ama baktım ki adam yapmış abi, tabi john wick esintileri de yok değil.
Daha fazla yorum25
nobody konusunobody filminobody filmi konusunobody yorumnobody filmi yorumönemsiz biri filmi2021 nobody2021 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.