Parçalanmış 2016 tr-TR

Parçalanmış (2016)

(Gerilim - Psikolojik)
2016
IMDB
7.3
(58) 4 423 0 5
410
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
58 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Şubat 2018
Filmimizde, doktoru tarafından da kanıtlanan, kişilik bozukluğundan muzdarip bir adamımız var. Bu adamımız, farklı cinsiyet ve ruh hallerindeki birçok kişiliğe bürünüyor. Buraya kadar tamamız, fakat bu olay öyle bir seviyeye ulaşıyor ki adamımız bir gün yakaladığı 3 genç kızı kaçırıp, hapsediyor. İşte tüm gerilim de burada başlıyor ve sürpriz üzerine sürprizler ile karşılaşıyorsunuz... Bir an olsun sıkılmadan, sonuna kadar gözlerinizi dört açarak izleyeceksiniz. Ayrıca filmimizde her mimik ile farklı bir karaktere bürünebilen James McAvoy'un oyunculuğuna da aşık olacaksınız. Bu arada, bu film için sağda solda "Korku" denmiş fakat benim için pek öyle değil. Dediğim gibi, gizem, gerilim ve bolca sürpriz sizi bekliyor. Bu nefis filmi kaçırırsanız sizden önce ben üzülürüm bilmiş olun. Hadi tadını çıkarın!

Parçalanmış - Split

filmine yorum yap!
Aslı B.
14 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Olumlu yorumları okuduktan sonra koltuğuma kuruldum, kahvemi elime aldım, açtım filmi... Tamam oyunculuk çok iyi, tip bu role çok uygun iyi güzel de, "de işte"... Tamamen beğenmedim diyemem ama çok övülecek bir film de değil. Belki de beklentimi çok yüksek tuttuğum içindir. Bana öyle "vay bee!" dedirtmedi.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Ya sen nasıl bir filmsin gerçekten hem anlatılmak istenen psikolojik rahatsızlık hem de bu gerilim gerçekten olağanüstü. Oyuncu James McAvoy karakteri gerçekten çok güzel oynamış o hissi bize yaşatmış, bu filmi Kaan'ın Tavsiyesi ile görüp de izlemeyi beklettiğim için resmen pişman oldum, izlemesi çok zevkliydi!
Thalia
30 Mart 2023
Çaylak
En iyi psikoloji filmlerinden biri. İnsan beyninin ne derece olağanüstü olabileceğinin bir örneğidir bu film. Çoklu kişilik bozukluğu gibi oldukça ciddi bir psikolojik rahatsızlığı anca bu kadar iyi işleyebilirlerdi. Üstüne oyunculuk da muazzam. James McAvoy'un rolünü resmen yaşadığını görüyoruz. Ayrıca bu film, Billy Milligan adında birinden esinlenerek yapılmıştır. Yani filmin bazı açılardan gerçeklik payı da var. Bu da filmi daha da etkileyici yapıyor bence. Kesinlikle izlenmeli.
Hacer Ö.
05 Aralık 2022
Sıkı Üye
Açıkçası çok emin değilim... Her kategoride film sever, izlerim aslında.. Oyunculuk efsane ama ruh hastası başrol sinirlerimi bozdu. Vaay! demiyorum ama izlenebilir... İyi seiyirler.
Weadex
04 Temmuz 2022
Çaylak
Çoğu zaman sıkıldım ama James McAvoy'un oyunculuğu için izledim. Oynamak ne kelime, adeta yaşamış...
Umur E.
01 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Yüksek beklentiyle izlemiştim çünkü çok popüler bir film ancak bence potansiyeli harcanmış, beklediğimden daha kötüydü.
Bahar M.
10 Haziran 2022
Çaylak
Kişilik bozukluğu ile ilgili bir film. İnanılmaz oyuncuklarla seviyeyi çok üste çıkarmış diyebilirim. Kesinlikle listenize ekleyin ve geciktirmeden izleyin. Bu filme bayılacaksınız.
SPOILER [GÖSTER]
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Mükemmel bir film. Herkese tavsiye ederim. James McAvoy yine döktürmüş..
Gizem O.
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Keşke ilk filmini izleseydim dedim sonda dokundurma yapmışlar ama harikaydı özellikle sonuna bayıldım. İzlenilecekler listesine girmeyi kesinlikle hak ediyor. James McAvoy'u tebrik ediyorum o nasıl oyunculuktu be...
mahmut K.
20 Şubat 2022
Mükemmel bir film. Kesinlikle izlenmesi gerekiyor. 9/10
Daha fazla yorum48
split filmi konususplit filmi izlesplit filmi yorumlarıparçalanmış filmi izleparçalanmış filmi konusuparçalanmış filmi oyuncularıjames mcavoy filmlerianya taylor joy filmlerigerilim filmlerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.