Pretoria'dan Kaçış 2020 tr-TR

Pretoria'dan Kaçış (2020)

(Gerilim - Gizem)
2020
IMDB
6.7
(39) 4 149 0 5
134
15
İZLEDİM
SONRA İZLE
39 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Mart 2020

Bu nefis filmi aranızdan Filiz Yüksel, Kenan Buğdaycı, Ferhat Aydın ve Sude Bayram adlı üyelerimiz izlemem için tavsiye olarak göndermişler. İlk gönderen olan Filiz'in profilini yukarıya sabitliyor, kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçmek istiyorum. Gerçek kişi ve olayları konu alan filmimiz, 1970'li yıllarda yaşananları konu alıyor. Güney Afrika'da ideolojik suç işleyen 2 adamımız, ölüm hapishanesi olarak da bilinen ünlü bir hapishaneye atılıyor. İşte filmimiz de, ikilinin düştüğü bu hapishanede yaşadıklarını işliyor... Öncelikle söylemek istiyorum ki bir türlü ısınamadığım "Daniel Radcliffe" bu filmiyle gönlümü kazanmayı başardı. Film ayrıca beni fazlasıyla germeyi de başardı. Bazı sahneleri pür dikkat izledim diyebilirim. Eğer hapishane ortamını, bu ortamda yaşananları ve aklını kullanarak kaçmaya çalışan mahkumların zekice taktiklerini görmek istiyorsanız bu filme bir şans verin derim. Ayrıca filmi izlerken bunların bir zamanlar bir yerlerde birileri tarafından gerçekten yaşandığını da göz önüne alın derim. Ha daha fazlasını isterseniz de buraya tıklayarak iyi hapishane filmlerinin olduğu listeye göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, e hadi tadını çıkarın!    

Pretoria'dan Kaçış - Escape from Pretoria

filmine yorum yap!
Kaarlonan I.
09 Nisan 2024
Çaylak
Filmi gerçek bir hikayeden alıntı olması izlenir yapıyor bence. Sıkılmadan izlettiriyor kendini. Yavaş ilerleyen sakin bir film.
ubeydullah ş.
07 Ekim 2023
Çok sarmadı temposu düşüktü. Ters köşe vs. bir şey aramayın düm düz izleyin beklentisiz.
Recep Ç.
18 Eylül 2023
Sıkı Üye
Bazı yorumları okuyunca izlemekte tereddüt ettim ama baştan sona duraksız heyecan vardı. Hep söylerim; Filmi iyi ya da kötü yapan hızlı veya yavaş seyretmesi değildir. Konusu, işleyişi ve hedefidir. Soluksuz izledim. Hemen başlayın siz de.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Oldukça geren, merak uyandıran bir film. Orta-iyi bir hapishane filmi.
Alperen
22 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Hapishane temalı film arıyorsanız sakın kaçırmayın. Gerçek bir hikayeyi anlatması ayrı bir hava katıyor filme ve birçok gerilimli sahnesi olması da cabası.
Hacer Ö.
05 Aralık 2022
Sıkı Üye
Saat 2:55 ve film az önce bitti. Yaşanmış bir hikaye olması nedeniyle o kadar gerdi ki var olan uykumu da kaçırmayı başardı. Daha önce izlediğim hapishane filmlerinden farklıydı, izlemeye değer.
Mustafa
24 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmi izlerken kendimi hep o karakterlerin yerine koydum. Bazı sahnelerde aşırı gerildim. Hapishane filmlerini sevenler kaçırmasın.
Bedia
03 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Her saniyesinde sinirlerinizin gerim gerim gerildiği, baştan son ana kadar soluk almadan heyecan içinde izleyeceğiniz bir film olmuş. Ben sevdim bence siz de bir şans verin.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Film güzel geriyor, ben sevdim ama çok da bir olayı yok.
İpek K.
13 Haziran 2021
Filmde etkileyici bir taraf göremedim ben, ne yalan söyleyeyim. Temposu düşüktü, heyecanlandırmadı ne yazık ki. Dümdüz bir filmdi.
Daha fazla yorum29
escape from pretoria konusuescape from pretoria yorumlar2020 netflix filmleriescape from pretoria oyuncularescape from pretoria izle2020 film önerilerien yeni filmlerhapishane filmlerihapishane filmi önerilerihapishaneden kaçış filmlerihapishane konulu filmleretkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.