The Outfit 2022 tr-TR

The Outfit (2022)

(Suç)
2022
IMDB
7
(7) 5 24 0 5
24
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 46dk
IMDB
7
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
16 Nisan 2022

Filmimiz, Amerika'ya taşınıp bir terzi dükkanı işleten işinde iyi bir İngiliz'in birkaç gün içinde yaşadıklarını konu alıyor. Takım elbise dikmenin kitabını yazan terzimiz aynı zamanda ünlü, gangster bir aileye de kıyafetler dikiyor ve işte başına da ne gelirse bu bağlantıları nedeniyle geliyor... Öncelikle tek mekanlı ve kadrosunda sadece birkaç oyuncunun olduğu yavaş akan bir film izleyeceksiniz. Yer yer izlediğiniz şeyi bir filmden çok bir tiyatro oyununa da benzetebilirsiniz çünkü bende öyle bir tat bıraktı... Çok etkileyici bir yapım beklemeyin fakat bir avuç oyuncu ve sadece 1 mekan ile film, izleyeni sonuna kadar sürüklemeyi başarıyor. Eğer sakin ve ayakları yere basan, şöyle yeni ve 'klas' bir şeyler izleme havanızdaysanız bu tavsiyeme bir şans verebilirsiniz... Hadi tadını çıkarın!

The Outfit - The Outfit

filmine yorum yap!
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Farklı ve güzeldi. Dekorlar, renkler, atmosfer çok iyiydi.
Serkan B.
12 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Gayet keyifli, dar mekanlı filmler içerisinde iyi bir yer tutacak bir yapımdı. Sakin ve bir o kadar da heyecan verici bir sona giden, geyet tutarlı ve film gibi film.
Alime T.
27 Haziran 2022
Gerçekten beğendim, şaşırtıcıydı, tek mekanda etkileyici güzel bir film olmuş, bunca kalabalık içinde Kaan yine bulmuş dedirtti, teşekkürler.
mumum ü.
06 Mayıs 2022
Bence harika bir filmdi, tavsiye ederim.
ekrem K.
23 Nisan 2022
Tek mekan olması bende biraz önyargı oluşturmuştu. Film başlar başlamaz bütün önyargılarımın yersiz olduğunu farkettim. Film oldukça sürükleyici, zamanın nasıl aktığını film bitince anladım. Gerçekten beğendim.
Cahil S.
18 Nisan 2022
Çaylak
Öncelikle Kaan; Sonunda ortalama Kanal D film tavsiyelerini bırakıp eski harika Kaan'ın tavsiyelerine döndün. Filme gelirsek cidden iyi film. Oyuncular da iyi seçilmiş ama sanki bi tık daha kafa yorsalar efsaneler listesine adını yazdırabilirdi.
eraycoskun
17 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Tek mekanda ama izleyeni gram sıkmıyor. Kurgu mükemmel. Gerçekten tam tiyatro havası var filmde. Tavsiye ederim.
the outfit konusuthe outfit filmi konusuthe outfit yorumthe outfit filmiyeni film önerileri2022 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.