Profil 2021 tr-TR

Profil (2021)

(Suç - Gizem)
2021
IMDB
6.7
(8) 4 30 0 5
27
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 45dk
IMDB
6.7
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Ekim 2021

Gerçek bir olayı konu alan filmimiz, Avrupalı kadınların IŞİD'e katılma sürecini incelemeye çalışan kadın bir gazetecinin yaşadıklarını konu alıyor. Dedektifvari gazetecimiz, sosyal medyada kendine yeni bir hesap açıyor ve birden kendini bu sürecin tam da ortasında buluveriyor... Öncelikle izleyeceğiniz bu film, size burada epey önce keyifle tavsiye ettiğim şu film gibi, bize bilgisayar ekranında olup bitenleri yansıtarak ilerliyor. Yani sosyal medyadan yazışıp Skype ve FaceTime ile görüntülü konuşan kişileri izliyoruz ve film tamamen bu şekilde ilerliyor... Hem olayın gerçek olması, hem de bu süreçte 2 tarafın da yaşadıklarını ilginç bir şekilde aktarması açısından film beni tatmin etmeyi başardı. Sakın "O ne ya öyle, tüm film bilgisayar ekranında olup biteni mi izleyeceğim şimdi?" diye düşünüp kendinizi bu filmden mahrum bırakmayın derim. Gerçek bir süreci, gayet başarılı bir şekilde yansıtan yer yer çarpıcı bir yapım izleyeceksiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın!  

Profil - Profile

filmine yorum yap!
Albert K.
16 Nisan 2024
Sıkı Üye
Farklı bir konsept, filmin bilgisayar ekranındaki görüntüler üzerinden ilerliyor oluşu ilk başlarda garip gelse de ilerleyen dakikalarda alışıyorsunuz. Konu olarak da sürükleyiciydi öneririm.
Aslı B.
16 Mart 2023
Usta Yorumcu
Güzel sürükleyici bir filmdi. Herkesin beğeneceği türden olmayabilir ama bir şans verin derim.
Kaan A.
23 Haziran 2022
Sıkı Üye
Konusu gerçekten çok ilginç, film de güzel ama yine de izlerken propaganda filmi olduğunu unutmadan izlemek lazım. Filmdeki kadın Lindsey Snell'i temsil ediyor. Bu kadının Suriye de El kaideli bir sevgilisi var ve kendisi ajanlık suçlamasıyla ordumuz tarafından tutuklanmış. O zamandan beri yunan, ermeni ve hevallerin Twitter'daki meleği olmuş durumda. Öyle bir türk düşmanıdır ki kendisi kaynaksız haberlerle propaganda yapar. Millette bunu terörist sevgilisi var diye alaya alıyordu. İşte bir filmle itibarı temizlenmiş oldu.
SPOILER [GÖSTER]
E.N.A.
18 Mart 2022
Usta Yorumcu
Çok etkileyici bir filmdi. Screen Record tekniği ile yapılmış seyrettiğim ilk film. Yönetmenin başka bir filmde yapımcısı olduğu bu türde Searching diye de bir filmi var. Beğenirseniz onu da muhakkak seyredin. (Sitede de var) Bana göre o film çok daha iyiydi.
ayten Y.
18 Mart 2022
Usta Yorumcu
Çok beğendim ve etkileyici buldum. Ne kadar fark ettirmemeye çalışsa bile, kızın bir teröristten etkilenmesi ve onu hayatına alması bence izleyiciye geçiyor. Oynadığı oyuna kendini fazla kaptırması ve bir noktadan sonra işle gerçeği karıştırması, sonunda verdiği kararlar çok etkileyiciydi.
SPOILER [GÖSTER]
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Beni çok etkiledi, izledikten sonra epey bir süre düşündüm, gerçekte yaşanmış olması da ayrı üzdü bence kesinlikle izlenmeli.
Majeste M.
15 Aralık 2021
Çaylak
Güzel filmdi. Sürükleyiciydi, webcam filmi olmasına rağmen.
Nihat Ü.
26 Ekim 2021
Sıkı Üye
Çok çarpıcı bi yapım. Sizi sürüklüyor tam anlamıyla. Oysa sadece bi laptop ekranını izliyoruz ama heycanlandırıyor. Konu olarak da ilgi çekici. Bence bi şans verin.
profile film konusuprofile konusuprofile filmi 2021profil filmi konusuprofil filmi yorumprofile filmi yorum2021 film önerilerien güncel filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.