Reptile 2023 tr-TR

Reptile (2023)

(Suç - Polisiye)
2023
IMDB
6.8
(11) 4 25 0 5
23
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
11 Yorum
2s 14dk
IMDB
6.8
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Ekim 2023

Aranızdan birinin tavsiyesiyle izleyip bana "İşte Netflix'e bu yüzden para ödüyorum.." dedirten 2 saatlik bu Netflix filmi, işinde başarılı, sert ve sağlam bir dedektifi merkeze alarak ilerliyor. Genç bir emlakçımız var. Kendisi bir gün vahşi bir şekilde öldürülüyor ve işte dedektifimiz de o andan itibaren bu karanlık dünyaya adım atmış oluyor... Öncelikle 2 saatten fazla olan süresiyle bu film beni bir an bile sıkmadı diyebilirim. Nefis oyunculuklar, su gibi akan bir senaryo ve nefis çekim teknikleri.. Patlamalar, koşturmacalar, uçup kaçmalar olmadan da 'film' yapılabileceğini gösterir nitelikte bir yapım bu. Herhangi bir korku ögesi olmamasına rağmen, film beni öyle bir gerdi ki, gerçekten bazı sahnelerde kendimi pür dikkat odaklanmış bir şekilde yakaladım. Açıkçası filmin konusu daha önce birçok örneğini izlediğimiz gayet klasik bir konu. Fakat filmdeki atmosfer öyle başarılı ki, ilk 15 dakikasında, bu filmin çok sağlam bir yapım olduğunu hemen anlıyorsunuz. Gerisiyse bulmacanın çözülmesine kalıyor... Hadi tadını çıkarın! 

Reptile - Reptile

filmine yorum yap!
EBU ALENDER
27 Ocak 2024
Çaylak
Oyunculuklar güzel fakat benim için bazı şeyler havada kaldı keşke biraz daha ayrıntı olsaydı.
ZEHRA G.
30 Ekim 2023
Çaylak
Çok güzeldi, sürükleyiciydi. Konu klasik ama heyecan düşmedi :)
Albert K.
28 Ekim 2023
Sıkı Üye
Film bana biraz uzun geldi fakat başrolün oyunculuğu çok iyi olduğu için kendini izletiyor. 2 saatten uzun bir film izlediğinizde çok etkilenmeyi veya şaşırmayı bekleyenlerdenseniz biraz hayal kırıklığına uğratabilir.
Aslı B.
25 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Filmdeki sinsi kişiler, bir sürüngen gibi davranıyor filmin ismi o yüzden Reptile, yılan da bir sinsi düşmandır neticede, bunlar da öyle.
Tugay A.
23 Ekim 2023
Filmin adının filmle ne alakası olduğunu ben çözemedim. Çözen bana lütfen anlatsın. Benicio Del Toro sevdiğim oyunculardan birisi ve yine güzel rol oynamış. Sonu bir garip bitse de güzel film izlenir. İyi seyirler.
TTersyakılan S.
20 Ekim 2023
Biraz fazla uzundu. Dağınık bir anlatım vardı sanki. Hani izlenir mi izlenir.
Mehmet C.
17 Ekim 2023
Sıkı Üye
Netflix bu aralar iyi yatırım yapıyor mu bana mı öyle geliyor. Benicio del toro sicario serisinden beri en beğendiğim aktörlerden. Burda da sevdim. Justin Timberlake de günün sürprizi denilebilir :)
alev H.
16 Ekim 2023
Filmin sonunu çoğu kişi beğenmemiş. Ben çok beğendim yani tutuklamalarını inkar vb. maruz kalmadık zaten her şey ortada. Başrolü izlemeye doyamadım. Justin Timberlake mimiksiz donuk halleri tam ruh hastası tripleriydi çok başarılıydı. Şans verilir.
SPOILER [GÖSTER]
Pinkmoon
10 Ekim 2023
Sıkı Üye
Anlamadım, beni pek tatmin etmedi bu film nedense. Sonu değişikti ama bazı sorular havada kaldı.
Recep Ç.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Genel olarak değerlendirirsek güzel bir yapım olmuş ancak çok ince işlenmiş ve bir o kadar da karmaşık olmuş. Dedektifin aramasıyla 3 telefonun çalmasının ve bir sonuç çıkmaması gibi birçok gereksiz sahneler ve cevabını bulamadığım soru işaretleri barındıran filmde katilin kim olduğu, cinayetin nasıl işlendiği apaçık belirtilmiyor. Bu yüzden içinde birçok aydınlanmayan soru işareti bulunan filmlere ayırdığım vakte üzülüyorum. Bu benim görüşüm.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum1
reptile film konusureptile film yorumen yeni netflix filmlerinetflix gizem filmlerinetflix polisiye filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.