Sadık Dostum 2019 tr-TR

Sadık Dostum (2019)

(Dram - Macera)
2019
IMDB
6.7
(8) 5 33 0 5
33
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
27 Nisan 2019

Filmimiz, iyi kalpli bir genci ve onun, yıkılmış bir evin enkazında bulduğu yavru köpeği konu alıyor. Sevimli köpeğimiz ve gencin yolları bir şekilde ayrılıyor ve köpeğimiz, biricik sahibini bulabilmek için maceradan maceraya atlıyor... Öncelikle, dün paylaştığım bir önceki tavsiyemde (Storm Boy) de bahsettiğim gibi, başrollerinde hayvanların olduğu filmlere bayılıyorum. Üstelik bir de iyi bir senaryo varsa ve kurgu "çocuk filmi" dediğimiz tarza kaçmamışsa o filmi muhtemelen beğenip, burada sizlere de tavsiye ediyorum. İşte bu film de her şeyin yerli yerinde olduğu bir filmdi. Bazen gülümsedim, bazen hüzünlendim ama çok sevdim. Şöyle bir hafta sonu oturup izlemeniz gereken filmlerden diyebilirim. Hem de 2019, yani taze taze! Yorumunuzu çok merak ediyorum, izledikten sonra lütfen aşağıya bırakmayı unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Sadık Dostum - A Dog's Way Home

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
06 Kasım 2023
Sıkı Üye
Beğenmeme ihtimaliniz yok. İnanılmaz tatlı, iç ısıtacak bir hafta sonu tadında film.
ece K.
06 Temmuz 2022
Çaylak
Filmi çok beğendim. Çok tatlı bir film. Ana karakteri köpek olan en sevdiğim film.
Yağız Şimşek
13 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Başrolünde hayvanlar olan sadakat ile ilgili filmlere bayılıyorum. Bu film de onlardan biriydi. Sıkılmadan sonuna kadar izledim. Sonunda acaba ters köşe olur mu diye düşünsem de, dramatik bir son bu filme yakışmazdı zaten.
SPOILER [GÖSTER]
Meryem K.
10 Temmuz 2021
Çaylak
Çok tatlı bir filmdi. Sıkılmadan izledim. Tavsiye ederim, mutlaka izleyin tam hafta sonu çay kahvenin yanında izleyebileceğiniz türden.
Jennifer F.
19 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Çok çok çok güzeldi.. İnsanın en sadık en vefalı dostları.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Tam bir hafta sonu filmi olduğunu söyleyebilirim. Ne zamandır çıkmasını beklediğim bir filmdi aslında. Unutmuşum, gördüğüm gibi izledim ve beğendim.
Tuana E.
26 Temmuz 2020
Çaylak
İzlediğim, başrolü köpekler olan filmlerden bayıldığım sadece 2 film var ve biri bu. Sonunu ciddiyim öyle beklemiyordum...
Aytek S.
11 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
aynı ben :)
sadık dostum filmi a dogs way home filmia dogs way home filmi konusua dogs way home filmi izlea dogs way home filmi filmi yorumlarhayvan filmlerihayvan konulu filmlerköpek filmlerisadık dostum filmi konususadık dostum filmi yorumlar

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.