Senkronik 2019 tr-TR

Senkronik (2019)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2019
IMDB
6.2
(10) 3 25 0 5
19
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
1s 42dk
IMDB
6.2
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Haziran 2021

Aranızdan Kenan'ın tavsiyesiyle izlediğim bu film; New Orleans'da sağlık görevlisi olarak çalışan 2 yakın arkadaşın, karşılaştıkları bir dizi 'gizemli' vakalardan sonra yaşadıklarını konu alıyor. Adamlarımız 'kimyasal' bağlantılı bu vakalarda çok acayip şeylere şahitlik ediyorlar ve "Zaman Yolculuğu" konusu da işin içine girince olaylar biraz karışıyor... Öncelikle her zamanki gibi size karşı dürüst olayım; bu filmin bazı yerlerinde sıkılabilir, hatta yer yer filmden kopabilirsiniz, fakat filmin temelindeki konu öyle ilginç ve merak uyandırıcı ki, bence diğer o mantık hatalarını da görmezden gelin ve sadece temelindeki bu uçuk 'fikir' için bu filmi izleyin. Sinemada böyle orijinal şeyleri çok nadir görüyoruz, bu yüzden bir şans vermenizi çok istiyorum. Benim dikkatimi çekmeyi başardı. Daha iyi işlenebilseydi kesinlikle en iyi bilim kurgu filmleri arasında yer alabilirdi fakat bu haliyle da fazlasıyla akılda kalıcı... Yorumunuzu çok merak ediyorum, aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!  

Senkronik - Syncronic

filmine yorum yap!
Bülent K.
07 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Filmi beğenip beğenmeme konusunda arada kaldım aslında ama genel bir değerlendirme sonunda beğeniye daha yakın geldi. Değişik bir konuyu anlatıyor, epifiz bezi, sırlı bir kapı.. Zaman ve mekan algısını alt üst ediyor bir anda, yer yer sıksa da sonunda beğeniyorsunuz.
Umut Ö.
13 Ekim 2022
Çaylak
Bu filmi izledim ve hemen film hakkında yorum yapayım dedim ki; Bu filme yoğun bir şekilde olumsuzluk üzerine mesajlardan oluşan yorumların ağırlığını gözlemledim. Arkadaşlar bu filme ait konuyu kavrayabilmeniz için öncelikle parapsikoloji konusu içerisinde EPİFİZ BEZİ noktasını bilmeniz lazım ki filmin özünü kavrayıp filmden memnun olabilesiniz. Filmde bir işi bilerek yaparsan her şey senin KONTROLÜNDE ilerler ancak bilmediğin bir konuda bunu epifiz bezini açan bir uy*şturucu hap etkisi ile yaparsan başına gelen korkunç olayları irdelemekte... Epifiz Bezi'nin açılması noktasında bilgi sahiplerinin sevebileceği ve merak içerisinde izleyebileceği bir filmdir bu.
Fatima M.
27 Mart 2022
Konusu güzeldi ama bence de basit kaçmış. Ama o kadar da kötü değil tabi.
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok basit işlenmiş bir film, fikir de bana çok enteresan gelmedi. Çok gördük. Ağır da gidiyor. Yani çok sıradan.
Genel İzleyici
16 Ağustos 2021
Çaylak
Konusu farklı olduğu için izlenebilir ama bende gerçekçilik uyandırmadığı için tatmin etmedi.
tayfun D.
28 Temmuz 2021
Buna bilim kurgu diyenin, ima bile edenin alnının ortasına sıkarım :) Tavsiye etmiyorum.
rıdvan K.
15 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Beklentiniz düşük olursa idare eder bir film.
Özlem Ç.
30 Haziran 2021
Sıkı Üye
Bu kadar ilginç bir konunun bu kadar sıkıcı işlenmesi hayal kırıklığı yarattı. Zamanda yolculuk konulu filmlere hayranlığım nedeniyle büyük bir hevesle izlemeye başladım, ne yazık ki sonunu zor getirdim.
Kenan B.
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Into the Badlands dizisinin oyuncularına bakarken rastgele bulduğum bir filmdi bu, Türkiye'de pek fazla bilinmiyor. Başka bir yönetmen çekse zamanda yolculuk adına yapılmış en iyi filmler arasında yerini alabilirdi.
Kazım U.
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Ben böyle farklı işleri beğeniyorum. Coma filminden de bu tadı almıştım bu filmi de birkaç ay önce izledim ve yine ilginç bir tat aldım. Kaan 'Daha iyi işlenebilseydi kesinlikle en iyi bilim kurgu filmleri arasında yer alabilirdi' cümlene yürekten katılıyorum. Ben bu filme, yaşattığı ve düşündürdüğü ilginç şeyler ve zamanda yolculuk gibi sevdiğim bir konuyu da içine aldığı için 6,9/10 veririm.
Daha fazla yorum0
syncronic filmi konususyncronic film konususyncronic konususyncronic yorumsyncronic filmi yorumlarzamanda yolculuk filmlerisenkronik filmi konusubilim kurgu filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.