Şeytan Üçgeni 2009 tr-TR

Şeytan Üçgeni (2009)

(Gerilim - Gizem)
2009
IMDB
6.9
(33) 4 163 0 5
145
18
İZLEDİM
SONRA İZLE
33 Yorum
1s 39dk
IMDB
6.9
BU FİLM
33b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Kasım 2017

Paradoks, kısır döngü, kısacası beyin yakan film avcısıysanız ve bu filmi izlemediyseniz hayırlı olsun, çünkü artık nur topu gibi nefis bir filminiz var... Ben hastasıyım bu tür yapımların biliyorsunuz, hatta burada size tavsiye ettiğim ''los cronocrímenes'' filmi bu tür filmlerin şahıdır bana göre... Bu arada filmden bahsetmedim fakat buraya kadar sizi çoktan ikna etmişimdir diye düşünüyorum. Sadece şu dipnotları vereyim. Biraz kanlı fakat korku değil, ki biliyorsunuz pek korku filmi tavsiye etmiyorum zaten eli yüzü düzgün bir avuç korku filmi var... Gerim gerim gerildim mi? Gerildim. ''Ulan şimdi ne olacak?'' diye düşündüm mü? Düşündüm. Oyunculuk için her ne kadar ''eh'' desem de senaryo ve kısır döngü olayı nefis anlatılmış... Imdb puanına takılmadan tadına vara vara izleyin. Hadi tadını çıkarın!

Şeytan Üçgeni - Triangle

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Umut Ö.
2 yıl önce
Çaylak
Bu filmi sevmem dolayısı ile burada bir yorumum bulunsun istedim.. Öncelikle boş, zaman kaybı ve berbat gibi yorum yapan arkadaşlar; bu bol berbat derken berbat olmasının sebebini filmin ilerleyişinde hangi noktada kurgusal kopukluk olduğunu belirterek açıklarsa ve biz film izleyenler yapmış olduğunuz kurgusal hata tespitini görürsek tabi ki film için puan kırarız ama sadece berbat ve boş gibi yorumlar ile bunu açıklayamayan idrak yetersizliğinizi ortaya koymaktan öte bir değer kazanmaz yorumlarınız.... Bu sebepledir ki eleştirmenlik batılı ülkelerde meslek statüsündedir.
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Benim önerim; istemeyen katılmayabilir tabi ki.. Filmi izlerken bağlantı kurma çabasından uzak durun. Bırakın senaristin anlatmaya çalıştığı kurgu aksın gitsin. Anlamlar yüklemeden olan muazzam olayları izleyin sadece. Emin olum ki o zaman çok daha farklı bir tadı oluyor.. İzleyin önerin izlettirin.
Alperen
13 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Bir paradoksu konu alan filmde mantık bağlantısı aramak biraz saçma doğrusu, bu yüzden yapılan eleştirileri pek doğru bulmuyorum adı üstünde paradoks. Diğer yönleri eleştirilebilir tabi ama ben genel olarak filmin kurgusunu beğendim. Bu tarz çok film izlediğim için beni fazla etkilemedi ancak yine de gayet iyi bir film. Tavsiye ederim.
beren K.
09 Temmuz 2023
Çaylak
Bu da çok dikkatli izlenince anlaşılan bir film. Tamamen bir paradoks işlenmiş aslında gayet hoştu.
Bülent K.
02 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Film sona doğru kendini anlatmıyor, siz her sahnesinde daha fazla şey anlıyorsunuz film hakkında. Güzel bir filmdi ben beğendim...
Melih D.
09 Nisan 2023
Çaylak
10/8 buçuk.. Kısırdöngünün daha iyi anlatıldığı başka bir film yok bence. Sonu tam bir oha dedirten cinsten. Hala neyi bekliyorsunuz açın izleyin.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Paradoks, kısır döngü denince herhalde başınızın döneceği, en üst düzey filmlerden biri, dikkatli izlemenizi öneririm.
Helinn
02 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Kurgusu gayet iyi, detayları çok güzel ve yerindeydi. Kötü yorumlara aldanmadan izleyin derim :)
Ayhan B.
07 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çok güzel bi film, boş yorumlara aldanmayın hiç düşünmeden izleyin.
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Filmi türkçe çevirisinden dolayı izlemek istemiyordum hep erteliyordum. Sonunda izlemeye karar verdim ve neden erteledim dedim kendime... Kısır döngünün işlendiği çok iyi yapımlardan birisiydi. Gayet güzel bir film.
Pinkmoon
24 Şubat 2022
Sıkı Üye
Başlarda sıkılsam da film ilerledikçe ne oluyor diye pür dikkat izlememe sebep oldu. Bu kadar zaman nasıl kaçırmışım bu filmi dedirtti.
Daha fazla yorum22
triangle konusutriangle filmi konusukısır döngü filmleribeyin yakan film önerilerişeytan üçgeni filmi yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.