Sığınak 2015 tr-TR

Sığınak (2015)

(Gerilim - Gizem)
2015
IMDB
6.4
(15) 4 48 0 5
40
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
40b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Aralık 2018
Hemen yukarıda gördüğünüz gibi bu film tavsiyesini aranızdan "Mustafa" izlemem için bana göndermiş. Hatırlarsanız daha önce birçok tavsiyesini de izleyip beğenmiş ve burada sizlere de tavsiye etmiştim. Kendisine çok teşekkürler edip filmimize geçmek istiyorum. Şimdi filmimiz, bir salgından sonra yaşamlarını yerin altındaki bir sığınakta geçiren 3 kişilik çekirdek bir aileyi konu alıyor. Ailemiz yerin altında günler geçirirken yukarıdaki ürkütücü şeylerin de seslerini duyup her an tetikte yaşıyorlar. E tabi tüm bu düzen böyle ilerlemiyor ve sonunda bazı temaslar yaşanıyor... Öncelikle filmin büyük bir kısmı tek mekanda geçiyor. Bu da bazen sıkabiliyor fakat film sizi sürekli tetikte tutmayı başarıyor. Şahsen ben film boyunca diken üstündeydim diyebilirim. Filmdeki fikri ve atmosferi çok beğendim. Şöyle "Ne olacak?" gerilimi ile saran, "Neden böyle oldu ki?" gizemi ile merak ettiren ve iyi bir ters köşe ile de şaşırtan bir film izlemek istiyorsanız bu film tam sizlik. Olumlu ya da olumsuz yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın. E hadi tadını çıkarın!

Sığınak - Hidden

filmine yorum yap!
Ayhan B.
15 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Finaliyle kendini toparlamış güzel bi film, izlenir.
DERYA B.
26 Mayıs 2022
Çaylak
Basit olmuş diyenlere katılmıyorum, standart sonla bitmeyen bir film olmuş. İzlenir.
Bedia
17 Nisan 2022
Sıkı Üye
Film boyunca canavar kim kimden saklanıyorlar hadi ya göster kendini demekten kendimi alamadım ve sonu süpriz! Çünkü insana elindekilerin ne kadar kıymetili olduğunu öğretiyor. Şimdiden iyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
ayten Y.
18 Mart 2022
Usta Yorumcu
Sonuna gerçekten şaşırdığım bir film oldu. Ama beğendiğimi malesef söyleyemeyeceğim. Bence basit bir film olmuş.
bilgenur A.
06 Kasım 2021
Arada gelen küçük kızı dövme isteği dışında güzel ve ters köşe filmdi. Zoe'nin şımarıklığı beni çok sinir etti.
Zeynep
10 Eylül 2021
Sıkı Üye
Okuduğum tüm film yorumlarına göre izleyen kişileri beğeni noktasında ikiye bölen bir film olduğunu fark ettim. Ben filmi hiç beğenmeyenlerdenim. Gerilim filmi olmasına rağmen oldukça sıkıcı geldi, akıcı bir ilerleyişi yok bana göre. Filmi gece izlememe rağmen gerim gerim gerilmedim, fakat başlarda merak ettiriyor. Bahsedilen ters köşe, sonunu filmin yarısında tahmin etmeme rağmen izledim ama beni tatmin etmedi hatta oldukça fantastik geldi. Küçük kızın agresif ve huzursuz olması beni epey rahatsız etti. Bana göre gerilim-gizem türünde 4'ü geçmeyecek bu yapım, izlemek veya izlememek size kalmış.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Post apokaliptik tarz filmlere farklı açıdan bakan, tek mekan, sıkmadan gizemini koruyan bir yapım.
eraycoskun
29 Mart 2021
Usta Yorumcu
Gayet iyiydi. Güzel bir kurgusu var, gerilimi sarıyor ve küçük kızın oyunculuğu müthişti.
Emre A.
20 Şubat 2021
Keşke ibo show izleseydim. Beğenmedim.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Güzel ve sürükleyici bir film. Gerilim türü arayanlar mutlaka izlesinler ancak çok büyük beklentilere de kapılmasınlar. 6/10'luk bir film diyebilirim.
Daha fazla yorum5
sığınak filmisığınak filmi konusuhidden filmihidden filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmlerigizem filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.