Simulasyon 2023 tr-TR

Simulasyon (2023)

(Bilim Kurgu)
2023
IMDB
5.3
4
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 35dk
IMDB
5.3
BU FİLM
3.4b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Nisan 2024

Hemen söyleyeyim; IMDb puanını görünce "Kaan bu bu film için emin misin..." diye söylendiğinizi biliyorum ve size de hak veriyorum. Fakat bu filme bir açıdan şans vermenizi istiyorum... Filmimiz, yapay zekaların kol gezdiği bir dünyada, bazı planları olan bazı kişilerin peşine düşen bir ajanı ve eşiyle güzel bir evde yaşayan, iyi bir hayata sahip olan bir adamın yaşadıklarına odaklanıyor... Bu film hakkında yazılan tüm olumsuz eleştirilere ve düşük IMDb puanına bakmadan, sadece gelecekte "yapay zeka" kavramının hangi seviyeye geleceği açısından izlemenizi istiyorum. Biliyorum senaryo ve akış oldukça zayıf, fakat filmin işlediği konu gerçekten kayda değer. Hatırlarsanız aylar önce yapay zeka konulu şu bilim kurgu filmini de size tavsiye etmiştim. Yapay zeka temalı yapımlar giderek artıyor ve bence şimdilik bu film de o filmler arasında göz atılması gereken seçeneklerden biri... Olumsuz yorumların geleceğini şimdiden kestirsem de, sadece konu aldığı ilginç dünyayı görmeniz için bu filme bir şans verin derim.... Hadi tadını çıkarın!

Simulasyon - Simulant

filmine yorum yap!
Mehmet C.
06 Nisan 2024
Sıkı Üye
Bu kafaları seviyorum ben. Yapay zekaya odaklanan dizi ve filmler artacak kaan'ın da söylediği gibi. Bu film de izlenebilir ama etkilemez.
Aslı B.
04 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Az masraflı, yormayan, abartılmamış, orta karar bir bilim kurgu.. Yapay zeka hangi seviyeye gelirse gelsin, insan ruhu, insan duygusuyla bir olmaz. Süresi de çok uzun değil bir şans verilebilir. Beni çok etkilemedi ama çok kötü de bulmadım. Film bitti diye kapatmayın, yazılardan sonra 1-2 dakika daha devam ediyor.
yapay zeka filmiyapay zeka filmleriyapay zeka konulu filmlersimulant konususimulant filmisimulant yorumbilim kurgu filmlerigelecekte geçen filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.