Pan'ın Labirenti 2006 tr-TR

Pan'ın Labirenti (2006)

(Fantastik - Dram)
2006
IMDB
8.2
(18) 4 117 0 5
95
22
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
IMDB
8.2
BU FİLM
9.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
30 Ocak 2018
Çocukken okuduğunuz ya da dinlediğiniz o masalları hatırlayın. Hatta o masalların en güzelini, sizi her aklınıza geldiğinde bambaşka dünyalara götürebilen o en sevdiğiniz masalı hatırlayın... İşte izleyeceğiniz bu filmde o masaldan daha fazlası var. Arka bahçenizde gizemli bir labirent keşfettiğinizi ve "Pan" isminde bir yaratık ile tanıştığınızı bir hayal edin... Ya da neden hayal ediyorsunuz, izleyin. Farklı dünyası ile sizi alıp götürecek nefis bir film sizi bekliyor. Hadi tadını çıkarın!

Pan'ın Labirenti - Pan's Labyrinth

filmine yorum yap!
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Fantastik ve macera filmi.. Normal, hafta sonu için tadımlık bir film.
Ecem1953
16 Ocak 2022
Çaylak
Konu başlangıcı olarak çok hoştu ama sonunda hiçbir şey olmadı.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İlk çıktığı zaman sinemada seyrederken korktuğum ama Alice in Wonderland tadında harika bir film.
Said F.
21 Eylül 2021
Sıkı Üye
Hiç benlik olmayan, izlediğime pişman olduğum gereksiz bir film.. Hayal ürünleriyle gerçek anlatılmaz.
mamicillo
16 Eylül 2021
Sıkı Üye
Öncelikle şunu belirtelim. Bu film bir çocuk filmi değil. Bir çocuğun hikayesi ama dramatik bir biçimde anlatılıyor. Etkileyici bir film benim için. Sonunda durup durup düşündüm acaba neydi gerçek olan, anlatılmak istenen diye.
Serkan B.
09 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Bu zamandaki çocuklar artık bu tip filmleri bizden daha sakin izliyorlar. Gayet güzel bir masal anlatımı, oğlumla izledik. Sanırım benden çok o beğenmiş olmalı.
elifff
02 Temmuz 2021
Çaylak
Bence izlenmeye değer bir konusu var, şans verin.
amywR
14 Mayıs 2021
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film herkese tavsiye ederim. Gözden kaçan güzel bir yapım.
Kaan A.
13 Mart 2021
Sıkı Üye
Tüm hikayeye aslında kız çocuğun hayal gücü olduğu perspektifinden bakıldığında daha da bir dramatikleşen film. İspanyol iç savaşı sırasında kız çocuğundan istihbarat bilgileri almak isteyen birinin ona fantastik hikayeler anlatması ve çocuğun buna inanması....Olayı daha dramatikleştiriyor.
SPOILER [GÖSTER]
White_Way
09 Mart 2021
Çaylak
Kablo TV Sinema kanallarında denk gelip izlemeye başladığım ve beni içine çeken konusu ile keyif alarak izlediğim bir yapımdı. İkinci dünya savaşında geçen filmde, Ofelia’nın yaşadığı zorlukları ve kendini içinden çıkılmaz masalsı bir labirentte bulmasına tanıklık ediyoruz. Mitolojik tanrı “Pan”dan bahsedecek olursak, keçi kafalı, insanların karşısına aniden çıkıp onları korkutan karakter olarak tanımlayabiliriz, “panik” sözcüğünü temsil ediyor. Fantastik türünün yanı sıra farklı bir savaş karşıtı film olduğunu da söyleyebilirim. Yani bir fantastik filmden daha fazlası sizi bekliyor. Yaratılan atmosfer bakımından gerçek ve hayal birbirine karışırken, yaratılan atmosferi iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Şans verilmesi gereken bir yapım. Puanım 7/10
Daha fazla yorum8

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.