Son Durak 2013 tr-TR

Son Durak (2013)

(Dram - Suç)
2013
IMDB
7.4
8
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 25dk
IMDB
7.4
BU FİLM
9.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Şubat 2020

Öncelikle, gerçek kişi ve olayları konu alan ve büyük bir kısmı durağan ilerleyen, 1 buçuk saatlik bir film izleyeceksiniz. Eğer bu kriterler sizlik değilse diye baştan söylüyorum ki hemen başka tavsiyelerime geçin. Kalanlar beni takip etsin... Filmimiz, 2009'a girilen yılbaşı gecesinde arkadaşları ile birlikte bir metroda olan siyahi genç Oscar'ın yaşadıklarını işliyor. Fakat iş oraya gelmeden önce film bize, Oscar'ı anlatıyor. Geçmişte kimdir, ailesi ile arası nasıl, illegal işler ile bağlantısı var mı, yoksa temiz bir aile babası mı onu görüyoruz. Bu yüzden filmin büyük bir kısmında gündelik bir hayattan kesitler izleyeceksiniz. Fakat asla sıkılıp kapamayın. Bu cümlemi hatırlayın ve filmi sonuna kadar izleyin. Ayrıca gerçek bir kişinin hayatını ve bir zamanlar gerçekten bir yerlerde yaşanmış olan olayları izleyeceğinizi de unutmayın. İzledikten sonra yorumlarınızı aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın.

Son Durak - Fruitvale Station

filmine yorum yap!
svlittsz
05 Ekim 2021
Çaylak
İzlemeden önce filmdeki olayın gerçekten yaşandığını öğrendiğim için açmıştım, ortalama bir filmdi. Bazı sahneleri gereksizdi.
Film S.
03 Mayıs 2020
Çaylak
Beğenemedim. İçi doldurulması gereken çok sahne var. Böyle bir biyografi için kesinlikle az kalmış bir film. Ama çabucak bitiyor. Elinizde hiç izleyecek bir şey yoksa, tatsız tuzsuz ama hiç yoktan iyi bir film diyebilirim.
Elirothfunboy
02 Şubat 2020
Çaylak
Orta şeker bir film. İzleyecek film bulamadıysanız gidebilir.
fruitvale station konusufruitvale station izlefruitvale station yorumfruitvale station hikayesison durak filmi izleson durak 2013gerçek filmleryaşanmış filmlerırkçılık konulu filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.