Steve Jobs 2015 tr-TR

Steve Jobs (2015)

(Dram - Biyografi)
2015
IMDB
7.2
11
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
2s 2dk
IMDB
7.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Ağustos 2019

Öncelikle 2 saatlik uzunluğa sahip ve %75'i karşılıklı diyaloglardan oluşan bir biyografi filmi izleyeceksiniz. Bu kriterleri baştan söylüyorum ki sizlik değil ise hiç burada zaman kaybetmeyin ve diğer tavsiyelere göz atın... Şimdi filmimiz, 2011 yılında da aramızdan ayrılan, teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden Steve Jobs'ın hayatına odaklanıyor. Film, Jobs'ın farklı yıllarda tanıttığı 3 ürüne odaklanıyor ve bunun yanında onun aile ilişkilerine ve karakterine de bolca değiniyor... Size tavsiyem, filmi izlemeden önce Jobs hakkında küçük bir araştırma yapmanız. Çünkü filmin çoğu, konuşmalardan oluştuğu için bazı konularda bilginiz yoksa anlamamanız çok normal. E tabi haliyle bu durum da tadınızı kaçırabilir, bu yüzden biraz araştırın ve filmi üzerine izleyin. O zaman alacağınız haz daha fazla olacaktır... Böyle dünyaya yön vermiş kişilerin filmlerini büyük dikkatle izliyorum, belki biraz da o yüzden olacak film beni 2 saat boyunca kendine bağlamayı başardı. Bu arada Jobs'ı oynayan Michael Fassbender da tam anlamıyla alkışı hak ediyor... Kısacası, girişimci bir ruhu, iş dünyasında yaşanan acımasızlıkları ve Apple markasının nereden nereye geldiğini görmek isterseniz bu filmi mutlaka izleyin. Yorumunuzu da aşağıya bırakın, e hadi tadını çıkarın!

Steve Jobs - Steve Jobs

filmine yorum yap!
ayizim
12 Şubat 2022
Çaylak
Şahsen Apple'ı sevmem ama bir biyografi filmi olarak gayet güzel işlenmiş bir senaryosu var, bilgisayar dünyası ile ilgiliyseniz bu yapım hoşunuza gidecektir.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Yaratıcı zekanın sosyal beceriler olmadan insanı ne hale soktuğunu ve birçok düşüşün ardından son yüzyılın en önemli liderlerinden birinin doğuşunu anlatan eşsiz bir biyografi filmi.
Shak
14 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Walter Isaacson'ın aynı adlı romanına dayanan bu film maalesef beni içine çekmeyi başaramadı ki ben biyografi filmi izlemeyi severim. Sevmemin nedenlerinden biri; Steve Jobs ve Apple hakkında pek bilgi sahibi olmamam, neler yaşandığını bilmemem olabilir. O yüzden size tavsiyem eğer izleyecekseniz küçük değil, şöyle geniş ve ayrıntılı bir araştırma yapmanız. Çünkü film sanki Steve Jobs'un kendisi sizmişcesine ilerliyor, kapalı bir anlatıma sahip ve konuları oradan oraya savuruyor. Onun dışında birçok şey iyi. Ama dediğim gibi eğer bilginiz yok ise zevk alamaz ve ne zaman bitecek bu film diye bakınıp durursunuz.
kate winslet filmlerimichael fassbender filmleristeve jobs filmi izlesteve jobs filmi konususteve jobs filmiilham veren filmlergirişimci filmleriapple filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.