Sully 2016 tr-TR

Sully (2016)

(Dram - Biyografi)
2016
IMDB
7.5
(15) 4 124 0 5
121
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
9.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
02 Aralık 2017
Size Tom Hanks'li, su gibi akıp gidecek nefis bir film getirdim. Yalnız bir sorun var. Yıllar önce izlediğim ve size de buralarda daha önce tavsiye ettiğim başrolünde Denzel Washington'ın olduğu ''Flight'' filmini hatırlayın. Sully'yi izlemeden çok önce gelen fragman ve konu gibi bilgilere bakınca da çok şaşırmıştım. Bir uçak ve önceleri kahraman gibi anılırken zamanla şüphe oklarının üzerinde biriktiği bir pilot. Bu konuyu iki filmimiz de biraz farklı şekillerde işliyor. Hem de taş gibi oyuncularla. Üstelik iki film de araştırdığım kadarıyla gerçek olaylara dayanıyor. Fakat şunu söyleyebilirim iki yapım da nefis. Konuları bu kadar benzer olup da ikisini birden sevdiğim film çok nadirdir. Bu iki film de benden tam notu kaptı. Vurdulu kırdılı bol aksiyonlu sahneler aramayın. Kendinizi saçlarına ak düşmüş olgun ve birikimli pilotumuz Tom Hanks'in güvenli kollarına bırakın. Görsel efektleri ve ilerleyişi açısından su gibi bir film izleyeceksiniz, e tabi yer yer de gerilip şaşıracaksınız. Tadını çıkarın.

Sully - Sully

filmine yorum yap!
muhmmed
03 Nisan 2024
Çaylak
Film gayet iyiydi tabi filmde Tom Hanks gibi bir usta oyuncu da var, izleyin.
Recep Ç.
18 Eylül 2023
Sıkı Üye
Filmin yavaş veya hızlı ilerlemesi filmi iyi veya kötü yapmaz. Çok iyiydi. İyi ki izlemişim.
Ertuğrul U.
13 Eylül 2023
Sıkı Üye
"Bir Pilotun Gözünden" adlı YouTube kanalının yaklaşık 3 ay kadar önce paylaştığı Sully'nin Hikayesi adlı videodan sonra filmini de izlemek bir başka oldu. Film güzel ve objektif bir şekilde çekilmiş. Tom Hanks'e zaten diyebilecek söz yok, bu rolü de olsa olsa Tom abimiz oynayrdı :) Filmi izlemenizi tavsiye ederim.
BÜŞRA A.
10 Haziran 2023
Çaylak
Çok çok etkileyici, akılda kalacak, biraz da tatlı bir film. Zaten olay yaşanmış olduğundan gerilim ve merak artıyor, Tom Hanks'e zaten söz yok :))
Alperen
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Kesinlikle son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi. İzlerken olayların aşırı gerçekçi olduğunu düşünürken filmin sonunda zaten yaşanmış bir hikaye olduğunu öğrenince çok daha fazla etkiledi beni. Tom Hanks'in mükemmel oyunculuğu ve filmin sürükleyiciliği ile gerçekten izlenmeye değer bir yapım.
Gizem O.
20 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Biyografi türünün başarılı bir örneği. Bence izlenmeye değer.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Her sıkıldığımda bir kere izlerim. Tom Hanks abimizin "Uçak nedir? Nasıl sürülür?" adlı çalışması :) Filme Puanım: 9/10
Küb
08 Haziran 2021
Çaylak
Böyle bir olayı farklı açıdan izlemek gerçekten çok güzel. Olayın gerçek olması da filmi daha güzel kılmış. Oyunculuklara ve yönetmenimize denecek bir şey yok zaten, Tom Hanks ve Clint Eastwood keşke hiç yaşlanmasa(ydı)...
eraycoskun
29 Mart 2021
Usta Yorumcu
Evet bu filmde de Tom Hanks abimiz, soğuk kanlı ve zekice hareketleriyle bir Pilotu çok iyi oynamış. Takdire şayan bir oyunculuğuyla yine çok güzel bir iş çıkarmış.
ayten Y.
24 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Bazen insan faktörünü negatif etkileyici olarak görsek bile bu filmde aslında bu negatifliğin bile yine insan faktörü ile dengelenebileceği görülmüştür. Linç kültürünün ve sürü psikolojisi ile insanları suçlama eğiliminin tehlikelerini ve pilotluğun zorluğunu da gösteren çok iyi bir film. Aksiyon dolu değil ama ilgiyi üzerinde tutmayı başarıyor.
Daha fazla yorum5

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.