Bar 2017 tr-TR

Bar (2017)

(Gerilim - Korku)
2017
IMDB
6.3
(22) 3 71 0 5
53
18
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Ağustos 2018
Bu film tavsiyesini aranızdan "Şulenur Arslan" izlemem için bana göndermiş. Kendisine kocaman teşekkür edip hemen filme geçmek istiyorum. Öncelikle filmimiz, benim de burada sizlere tavsiye etmekten mutluluk duyduğum İspanyol sinemasına ait. Şimdi, Madrid'in tam göbeğinde birbirini tanımayan ve farklı sınıflara mensup olan kişiler bir barda içeceklerini yudumlarken birden kapının önünde biri keskin nişancı ile başından vuruluyor. Korkularından bir türlü dışarıya çıkamayan bar içindeki insanları da büyük bir panik kaplıyor. İşte o andan sonra da bir hayatta kalma mücadelesi başlıyor... Aslına bakarsanız filmin ilk 20 dakikasında oyunculukların vasat, izleyeceğim sahnelerin ise tırt olduğunu düşünmüştüm. Fakat film öyle bir ilerledi ki, bir baktım filmin ikinci yarısında pür dikkat "Şimdi ne olacak?" diye kıvranıp duruyorum. Yani diyeceğim o ki, filmin ilk başları sizi sıkmasın. Biraz sabredin ve devam edin. Zor durumda kalan insan psikolojisini nefis bir şekilde gösteren bu film eminim sizin de ilginizi çekecek. E hadi tadını çıkarın!

Bar - El Bar

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
29 Şubat 2024
Sıkı Üye
Filmin ilk 10-20 dakikası haricinde gayet merakla izledim. Özellikle de sonlara doğru merak, heyecan, gerilim, korku duyguları yattığım yerden kaldırdı. Başı ve sonucunun bir tık yetersiz hissettirmesi haricinde kesinlikle ilginizi sarar diye düşünüyorum
Aslı B.
25 Ocak 2024
Usta Yorumcu
İspanyol sineması söz konusuysa şüphesiz izleyin derim. Ben sıkılmadım, merak uyandırıycıydı. Bardaki insanları da tuttum, kafa kişiler :) Yalnız, diğer izlediğim İspanyol filmlerine göre, bir tık vasatlık vardı. Sonundan çok memnun olmadım. Süper Mario (Mario Casas) var izlenir tabii.
dwaekki W.
26 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Filmi izlerken çok sıkılsam da sonlara doğru güzeldi bence. Ortalama bir filmdi, izlenebilir.
ayten Y.
11 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Gerilim ve korku yaşatmayan, hatta fazla merak ettirmeyen bir filmdi bana göre. Çerezlik diyebilirim.
fulya A.
27 Temmuz 2021
Çaylak
Mario harika bir oyuncusun, senin hatrına izledik ancak neden böyle yaptın anlamadım :( belki koronavirüs nedeni ile bizi baya gerdi bu film ancak konu salgın olmasa bile pek beğenemedim :(
drsecil
24 Temmuz 2021
Çaylak
Heyecanlı ilerlese de sonu vasattı. Mario Casas oyunculuğu hariç beğenmedim maalesef.
handeue
08 Temmuz 2021
Çaylak
Konu bütünlüğünün saçmalığına bakmazsak gayet gerilmelik, güzel bir pazar gecesi ispanyol sineması. Mario Casas bu tarz filmlerde aranan bir yüz olduğu için onu gördüğüme sevindim, oyunculuğu ve yakışıklığı filmi izlenir kılan güzel bir detaydı benim için :)
Mel
26 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Hayati bir durumda insanların neler yapabileceğini görüyorsunuz. Tek mekanda ve genel olarak diyaloglarla geçen bir film. Mario Casas, bir filmde de şaşırtma be kardeşim, hep senden bir şey çıkıyor.
SPOILER [GÖSTER]
son film bükücü
12 Mayıs 2021
Çaylak
Film beklemediğim yöne doğru gidip beni şaşırttı açıkçası. Nasıl ilerleyecek, konu bitti falan derken güzel ilerledi, tavsiye ederim: )
BÜŞRA A.
10 Mayıs 2021
Çaylak
Tek mekan film sevenler bu filmi de sevecektir arada komedi de var, sardı yani ama küçük küçük hatalar da var.. Neyse çok takılmamak lazım, izlenir.
Daha fazla yorum12
el bar 2017 filmiel bar filmibar filmifilm önerileriel bar filmi konusuispanyol filmleri2017 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.