Tanrıyı Oynayanlar 2004 tr-TR

Tanrıyı Oynayanlar (2004)

(Dram - Biyografi)
2004
IMDB
8.2
(5) 4 37 0 5
36
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
2s
IMDB
8.2
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Ocak 2020

Bu şahane filmi aranızdan "Burak Yazan" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip filme geçmek istiyorum. Konu aldığı kişi ve olayları gerçek hayata dayanan filmimiz, üzerinde "Sadece beyazlar İçin" yazan tuvaletlerin olduğu, siyahi insanların alt sınıf olarak görüldüğü bir dönemde mücadele eden zeki bir adamı konu alıyor. El becerisi ve zekası müthiş olan, marangozluk yapan adamımız, bir cerrahın yanında hademe olarak işe başlıyor ve kardiyolojiye olan ilgisi ve yeteneği sayesinde kısa sürede yanındaki ünlü cerrah ile çok farklı şeylere imza atmaya çalışıyorlar. Tabi bu süreçte onu da çok büyük engeller bekliyor ve işte film de tam olarak bizlere bu süreci anlatıyor... Tüm engellere rağmen yılmadan savaşan insanların hikayeleri beni çok fazla etkiliyor. Belki biraz da o yüzden olsa gerek, bu film çok sevdim. Sert ırkçılığa karşı, naif karakteri ile mücadele etmeye çalışan zeki ve azimli bir adamı izleyeceksiniz. Eğer yaşanmış, ilham verici gerçek bir şeyler arıyorsanız, bu filmi izleyin derim. Şahsen ben, neden bu zamana kadar izlememişim diye yakındım film bittiğinde... Ha bir de filmin gidişatı için değil de küçük bir detayı için olumsuz bir yorumum olacak, onu da aşağıya spoiler olarak bırakacağım. Yorumlarınız, bu platform ve bu filmi izlemek için buraya bakan binlerce kişi için çok önemli o yüzden, izledikten sonra olumlu ya da olumsuz yorumunuzu mutlaka yazın. Hadi tadını çıkarın!

Tanrıyı Oynayanlar - Something the Lord Made

filmine yorum yap!
Hypatia
10 Ocak 2021
Sıkı Üye
Biyografi filmleri her zaman ilgilimi çeken bir türden ve izlerken çok keyif alırım. Geç izlediğime üzüldüğüm ama geç de olsa iyi ki izledim dediğim bir film oldu bu. Vazgeçmemeyi, asla pes etmemeyi, mücadele ruhunu en güzel anlatan filmlerden biri, kaçırmayın derim.
Tolga E.
01 Eylül 2020
Çaylak
Film bence puanını hak etmiyor. Birçok soru işareti bırakıyor, orta seviye bir film 6/10
selahattin ü.
29 Ağustos 2020
Çaylak
Çok duygulu, anlamlı, dolu bir yapım. Hem de gerçek, daha ne olsun... Harika bir film 10/9
Bahar K.
22 Şubat 2020
Çaylak
Mucizelerin her zaman olabileceğine inandıran filmlerden. Tavsiye ederim.
kaanintavsiyesi.com
13 Ocak 2020
Çaylak
Bunu okuyorsanız siz de fark etmişsinizdir ki filmdeki yaşlandırma tekniği gerçekten göze batacak kadar kötüydü. Bir de adamımızın içinde bulunduğu evreler çok hızlı yaşandı bitti saygısızca... Yani bu adam ne zaman bu kadar bilgiyi öğrendi? Ne zaman aradan yıllar geçti de ev kurdu? İş buralara nasıl geldi? Bu konulara çok değinilmediğini ve bunun da izleyende biraz eksiklik hissettirdiğini düşünüyorum. Tabi bunlara rağmen film genel olarak iyi.
SPOILER [GÖSTER]
something the lord made konususomething the lord made izlesomething the lord made yorumlarsomething the lord made gerçek hikayesiırkçılık konulu filmlergreen book benzer filmlergerçek filmleryaşanmış filmleraile filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.