Tarafsız Bölge 2001 tr-TR

Tarafsız Bölge (2001)

(Aksiyon - Dram)
2001
IMDB
8
9
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
7.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Aralık 2017

Size konusu ve işleyişi bakımından çok farklı bir film getirdim. Şimdi, birbirini sürekli gözleyen, karşılıklı 2 savaş hattı ve tam ortasında da boş bir cephe düşünün. Fakat o cephe hep boş mu kalacak? Tabi ki de hayır. İki savaş hattından da bir askerin o cephede buluştuğunu da bir düşünün.. Filmimiz buraya kadar zaten merak uyandırıcıyken, filmin konu aldığı asıl olay ise bambaşka. Film, Bosna savaşını, savaşın nasıl berbat bir durum olduğunu ve politikanın bu gibi durumlarda nasıl işlediğini bize nefis bir şekilde gösteriyor. Silah kimin elindeyse, büyük patron o oluyor... Dediğim gibi filmimiz tek bir olay etrafında döndüğü için o kurşunların vızır vızır geçtiği vurdulu kırdılı savaş filmlerini pek aramayın. Her şeyi ile nefis ve farklı bir film izleyeceksiniz. Bir hafta sonunuzu bu filme ayırın. Karşılığını alacaksınız. Tadını çıkarın.

Tarafsız Bölge - No Man's Land

filmine yorum yap!
Mustafa
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Aslında insanları rahat bıraksalar kendi aralarında sorunları halledebilirler ama hayır silahlar satılmalı insalar da ölmeli. Barış gücü ordaysa aslında savaşı daha da kızıştırmak içindir. Filmin vermek istediği mesajlar çok açık. Ben ne olacak diye merakla izledim.
Sinan Ü.
04 Mayıs 2020
Çaylak
Sırp ya da Bosna tarafına yaranmadan, kendince tarafsız olarak değerlendirilmiş bir film. Sırpların yaptığı katliamlar bile saklanmamış. BM barış gücünün bi b*ka yaramadığı da güzel işlenmiş. Tavsiyemdir.
Kazım U.
13 Şubat 2018
Sıkı Üye
Kaan iyiki bu filmi tavsiye etmişsin böyle farklı bir filmi arasam bulamazdım çok sağol. izleyin arkadaşlar :)
no mans land konusuno mans land izleno mans land oyuncularno mans land yorumtarafsız bölge film konusumayın filmisavaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.