Tatil 2006 tr-TR

Tatil (2006)

(Komedi - Romantik)
2006
IMDB
6.9
2s 18dk
IMDB
6.9
BU FİLM
3.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Kasım 2022

Aranızdan Setenay, bu filmi izlemem için göndermiş. Teşekkür edip hemen konumuza geçiyorum... Filmimiz, biri Avrupa'da diğeri ise Amerika'da yaşayan 2 kadının, evlerini kısa süreliğine değiştikten sonra yaşadıkları olayları konu alıyor... Karışık geldi biraz biliyorum... Şöyle düşünün; Çok daraldınız, belki bir ayrılık ya da farklı can sıkıcı durumlar sizde bir yerlere kaçma isteği uyandırdı, işte bunun için hazırlanmış bir siteye giriyorsunuz ve sizin gibi kaçmak isteyen biriyle eşleşip, evleri 10 günlüğüne değişiyorsunuz. O sizin evde yaşıyor, siz de onun.. Nasıl ama? İşte filmimizde de bu konuyu ve sonrasında yaşanan aşklı meşkli, tatlı mı tatlı olayları izliyoruz... Damakta çok keyifli bir tat bırakan bu filmde, Jude Law'ın yakışıklılığı, Cameron Diaz ve Kate Winslet'ın ise güzelliği, filmi ortalamanın 1 tık üzerine taşımayı başarıyor. İşin özü, sıcak bir film sizi bekliyor, bence bir şans verin... Hadi tadını çıkarın!

Tatil - The Holiday

filmine yorum yap!
Gönül Ö.
03 Mart 2024
Rastgele izlediğim ve sonunda iyi ki dediğim bir filmdi. Bir yıl önce izlemiştim ama filmi görünce enerjisine kapılıp geldim.
suat T.
27 Mayıs 2023
Sıkı Üye
İç ısıtan filmleri seviyorsanız kesinlikle şans verin.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Çok güzel ve sıcak bir filmdi. İzleyince gülümseten bir film oldu. Senaryosu da gayet güzeldi.
E.N.A.
17 Ocak 2023
Usta Yorumcu
İnsanın içini ısıtan bir film. Bu kategoriye daha ekleme yapılmalı.
Cahil S.
25 Kasım 2022
Çaylak
Böyle bir şey yok, filmi geçin resmen müzikler filmi taşımış... Hans Zimmer sen nasıl bir dehasın ya!
holiday filmi konusuholiday filmi yorumromantik komedi filmleriromantik film önerileriyeni yıl temalı filmlereğlenceli romantik filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.