Tedavi 2014 tr-TR

Tedavi (2014)

(Dram - Gizem)
2014
IMDB
7
(30) 4 99 0 5
94
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
30 Yorum
IMDB
7
BU FİLM
30b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Ocak 2018
Tavsiye etmesi en zor film tipi olan filmlerden birini getirdim size. ''Zor'' diyorum çünkü filmimiz tam bir sürpriz. Şunu mu söylesem bunu mu söylesem diye düşünürken mayın tarlasında dolanıyor gibi hissediyorum. Elimden geldiğince size bir şeyler karalamaya çalışayım. Alanında başarılı mı başarılı, hipnoz konusunda etkili mi etkili bir psikiyatristimiz var. Fakat bir gün karşılaştığı bir hasta hayaletleri gördüğünü ve bu sorunu kimsenin çözemediğini anlatmaya başlayınca bu başarılı doktorumuz biraz afallıyor haliyle.. Hayalet falan deyince aklınızda ''korku filmi mi?'' sorusu oluştu değil mi şimdi... Hemen aydınlatayım. Her ne kadar psikoloji-gerilim olarak geçse de ben filmin ilk yarısı fazla odaklandığımdan olacak birkaç yerde baya tırstım. Korku denemez ama gerilimden de fazlasıydı diyebilirim. Vurdulu kırdılı sahneler beklemeyin, aksine diyaloglarla dolu, beyin yakan bir film izleyeceksiniz. Film, ilk 10 dakikasından sonra sizde bir merak duygusu oluşturup sonuna kadar o duygu ile sizi kendi peşine takmayı başarıyor. Sonlara doğru da nefis bir sürpriz bekleyin. Ben ağzımdan bir spoiler kaçırmadan en iyisi siz kendinizi bu sakin, fakat senaryosu ile etkili filme bırakın. Tadını çıkarın!

Tedavi - Cui Mian da Shi

filmine yorum yap!
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Çok güzeldi, çok beğendim, daha ne kadar şaşırabilirim dedikçe daha da şaşırdım. Birkaç filme de benzettim açıkçası fakat bu, aralarından en beğendiğim olabilir.
Alperen
14 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Tam da aldığı puanı hak eden bir filmdi. Gerçekten sağlam ters köşe yaptı ve gayet etkiledi. Yavaş tempoyla ilerleyen, zaman zaman geren, zaman zaman ise düşündüren ama hiç sıkılmadan sonunu getirdiğim bir film oldu.
Melih D.
07 Nisan 2023
Çaylak
10 üzerinden 7, akıllıca yazılmış bir senaryo ve harika bir ters köşe. Tereddüte gerek yok, direkt izleyin.
Mustafa
04 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Anlayamadığım bir nokta mevcut. Filmin sonlarına doğru aslında adamın terapide olduğunu öğreniyoruz ve yaşlı kadın profesör onu tanımayan birinin terapiyi yapması gerektiğini söylüyor ama terapiyi yapan kadınla adam birbirlerini önceden tanıyorlar. Burada bir mantık hatası yok mu? Kapıdan girer girmez kadını tanıması gerekmiyor muydu?
SPOILER [GÖSTER]
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Film gerçekten güzeldi. Sevdiğim ters köşe filmlerden.
Enes E.
20 Aralık 2021
Sıkı Üye
İzlenebilir tabi ki ama öyle aman aman beynim yandı, nevrüm döndü, havada takla attım gibi bi şeyler beklemeyin yani.
Said F.
18 Aralık 2021
Sıkı Üye
Bu film güzeldi, konusu shutter island ile paralellik gösteriyor. Dokunaklı ve zekice kurgulanmış, (spoiler) özellikle konuların kırılma noktasında aslında tedavi görenin terapist, terapistin ise tedavideki hasta olduğunu gördüğümüz an gayet başarılıydı. İzlerken düşündüğüm başrol adamın aslında hiç terapist olmadığı ve terapinin içerisinde kendisini hep başarılı bir terapist olarak zannettiğiydi, ve kendi yaptığı hatayı başkalarına yakıştırıp kendisini aklayacak bir yalana inandığını sanıyordum fakat öyle değilmiş, zaten senaryo bu olsa baya baya shutter island kopyası olurdu. Kısacası olayımız, kendisini suçlayan doktorun, ruhları gördüğüne inandığı hastasından aldığı bilgi ile affedildiğine inandırılması. Başarılı buldum. ✓
SPOILER [GÖSTER]
Mel
09 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Psikolojik film izlemeyi sevenler bu filmi de sevecektir. Temposunun düşük olması bence daha kaliteli hale getirmiş. Yavaş yavaş sırlar çözülüyor.
pinkdreams
14 Ekim 2021
Çaylak
Gizem, psikoloji, lucid rüya ve hipnoz ilginizi çekiyorsa sonu ters köşe olsun azıcık da izlerken beynim tutuşsun diyenlerdenseniz doğru filmdesiniz, hemen başlayın :)
irem ö.
06 Eylül 2021
Çok beğendim. Yani sıkılan arkadaşlar olmuş ama ben hiç sıkılmadım, zaten hipnoz konusu da çok ilgimi çekiyor belki de ondandır bilmiyorum ve sonundaki hikayesi de üzdü beni. ve her zaman derim, burada da gördüm ki iyileşmek istemeyeni iyileştiremezsin. maalesef bu hep böyledir.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum20

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.