Tetikçinin Gecesi 2004 tr-TR

Tetikçinin Gecesi (2004)

(Suç - Polisiye)
2004
IMDB
7.5
(6) 4 61 0 5
58
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
2s
IMDB
7.5
BU FİLM
8.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Temmuz 2019

Bu film tavsiyesini aranızdan "Burak Baykara" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve ışık hızında konumuza geçiyorum. Şimdi, işinin ehli bir kiralık katilimiz var. Şehre gelen bu katilimiz bir ticari taksiye biniyor ve işte tam da o andan sonra artık ne katil için ne de taksici için işler pek de iyi gitmiyor... 2004 yapımı bu filmi bugüne kadar nasıl gözden kaçırmışım hayret. Böyle durumlarda "İyi ki bu platformu kurmuşum" diye iç geçiriyorum ve siz de iyi "Tavsiyeni Gönder" köşemizi kullanarak böyle nefis filmler gönderiyorsunuz. 2 saatlik bu film, beni fazlasıyla tatmin etti. Hatta hemen akabinde, Tom Cruise'un bu film için silah ve dövüş eğitimi aldığını da öğrendim. Fakat kendisi, 15 yıl önce nasıl bugünkü halinden daha yaşlı görünüyor orasını çözemedim... İlk 15 dakika biraz durgun gelebilir fakat devam edin. Şöyle koşturmalı, vurdulu kırdılı iyi bir film arıyorsanız bu film tam sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Tetikçinin Gecesi - Collateral

filmine yorum yap!
Mustafa
21 Mart 2023
Usta Yorumcu
İzlediğim diğer Tom Cruise filmlerine göre bir tık aşağıda kalsa da aksiyonlu ve heyecanlıydı. Çok kafa yormadan izlenebilecek, çok da bir şeyler vadetmeyen bir filmdi.
Gokhankozan
22 Ocak 2023
Sıkı Üye
Çerezlik bir film. Sıradan bir aksiyon filminden fazlası yok. Konusu ilginç ama anlatım yavan final klişe.
Bülent K.
11 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Klasik lafımı burada da tekrarlıyorum.. :)) Tom Cruise varsa koy sepete... İzlenir. Güzel film.
beraat Y.
16 Ekim 2021
Çaylak
Efenim bu film sadece aksiyon üzerine değil ki o kısmı bile müthiştir, felsefi bir yönü vardır, diyalogları dikkatli takip ederseniz anlarsınız çok küçük ayrıntılar var filmde, takım elbisenin renginden tutun silahın markasına kadar her şey size film hakkında bir fikir veriyo dikkatli izlemeniz gerekiyor, John Wick'in atası olduğuna dair elimde kanıtlar da var çıkarıp gösterebilirim :)
Akif Feyzioğlu
14 Nisan 2020
Sıkı Üye
İlk başlarda sıkılsam da sonlara doğru hareketlendi ve heyecanla izledim. Tom Cruise'un kötü film yaptığını görmedim zaten. Tavsiye ediyorum çok iyi film. 7/10
Miraç I.
05 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Tom Cruise'un olduğu filmlerin neredeyse çoğu güzel oluyor, bu filmi de izledim, beğendim.
collateral konusucollateral oyuncularıcollateral izlevurdulu kırdılı filmleraksiyon filmi önerilerijamie foxx filmleritom cruise filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.