The Hater 2020 tr-TR

The Hater (2020)

(Gerilim - Suç)
2020
IMDB
6.8
(13) 3 33 0 5
26
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
30 Temmuz 2020

Bu filmi aranızdan birinin tavsiyesi ile izledim. Kendisine teşekkür ediyor ve hemen profilini de yukarıya pinliyorum. Öncelikle bazılarınızın bu tavsiyede zaman kaybetmemesi için bazı önemli detayları baştan söylemek istiyorum; İçinde birkaç +18 sahnenin de bulunduğu Netflix imzalı bu filmimiz, 2 saat 15 dakika uzunluğunda. "E bana uyar" dediyseniz devam; Filmimiz, oldukça sakin ve dingin ilerleyen bir Polonya filmi. Yani aşırı aksiyonlar ya da çok uç bir gerilim aramayın, üzülürsünüz... Hala buradaysanız artık konumuza geçiyorum. Filmimiz, hukuk fakültesinden atılan ve kendini bir pazarlama ajansında çalışırken bulan zeki bir genci konu alıyor. Adamımız sosyal medya konusunda biraz yetenekli olunca iş birden çok karanlık yerlere gidiyor ve biz de tüm bu sürece şahit oluyoruz... Herkesin sevebileceği bir tür değil, fakat film oldukça sürükleyici ve insanı sonuna kadar götürmeyi başarıyor. Özellikle sosyal medyadaki küçük bir paylaşımın dalgalanarak kıyıya nasıl tsunami olarak vurduğunu görmek açısından oldukça başarılı bir yapım olduğunu söyleyebilirim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka yazın... Bu film fazlasıyla ağır ve derin, fakat daha yüzeysel, eğlenceli ve arkadaş ortamında izlenecek bir şey ararsanız bu tavsiyem işinizi görecektir. Hadi tadını çıkarın!  

The Hater - Suicide Room: The Hater

filmine yorum yap!
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Filmi izlerken inanamadım. Sosyal medyanın gücü "Vay be!" dedirtti bana. Biraz sıkıldım izlerken ama izlenebilir güzeldi.
beyz
08 Haziran 2021
Konu olarak güçlü bir film olsa da cidden izlerken sıkıldım. Beni pek sürüklemedi açıkçası :/
Tuanna C.
31 Mart 2021
Sıkı Üye
Sosyal medyanın neler yapabileceğini görüyoruz. Aslında filmi beğendim ama o kadar yavaş ve ağır gidiyor ki... Yavaş ilerlemesine rağmen sardı ama izlemeseniz de olur çok bir şey kaybetmezsiniz.
Hypatia
26 Ocak 2021
Sıkı Üye
Filmde 21 yy.'da sosyal ağ kullanımının çeşitli yönlerden sonuçları gösteriliyor. Aslında farkında olduğumuz bir gerçek. Fazla durağan ve yüzeysel açıkçası oyunculardan da kaynaklı olarak filmde bir ruh yok bu yüzden tavsiye etmem.
ayça D.
24 Aralık 2020
Gerçekten iyi bir tavsiyeydi, tahmin edilmesi zor ve fazlasıyla ilgi çekici, öneririm.
Burak A.
19 Kasım 2020
Çaylak
Film gerçekten çok sürükleyici ve iyi. Gerçekten değişik bir filmdi. Herkese kesinlikle izlemesini tavsiye ediyorum.
Şule S.
17 Ağustos 2020
Çaylak
Çok gerçekti. Sosyal medya böyle işte küçük bir hareket domino etkisiyle büyük bir hareketi başlatabiliyor. Artık üniversitelerde sosyal medya bölümleri bile var, yıllar önce kim bunu söyleyebilirdi ki? Bu film de derslerde izletilmeli bence.
Aşkın K.
13 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Sosyal medyanın gücünü gösteren iyi kurgulanmış bir film. Günümüzde insanların nasıl yönlendirildiğini görmek için iyi örnek olmuş. Oyuncular gayet iyi. Ama Polonya griliği mi yoksa dilinden mi anlayamadığım bir soğukluk var . Başrolde oynayan çocuk da olabilir. O yüzden yer yer sıkıcı olsa da genel olarak beğendim. Notu 6
_ecemio_
10 Ağustos 2020
Çaylak
Sosyal medyanın neler yapabileceğinin kanıtı niteliğinde bir film. Ama ayrıca eleştirilebilecek de bir sürü yanı var. Mesela aşırı derecedeki müslüman düşmanlığı, konunun aşırı yavaş ilerlemesi, filmin bazı yerlerinin aşırı kopuk ve havada kalması gibi bir sürü şey. Yine de vakit geçirilebilecek bir film. 5,5/10
Melisa Y.
08 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Film benim açımdan bir noktadan sonra akıcıydı evet ama filmin sonu sinirimi çok bozdu... Ama sosyal medyanın ne kadar ürkütücü olduğunu Black Mirror'dan beri de biliyoruz yani. Buradaki başrol değişik birisiydi sadece.
Daha fazla yorum3
the hater filmi konusuthe hater konusuthe hater oyuncularthe hater yorumthe hater yorumlarthe hater fragmanthe hater izle2020 filmlerifilm önerileri 2020netflix filmleri 2020

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.