The Killer 2023 tr-TR

The Killer (2023)

(Gerilim - Suç)
2023
IMDB
6.8
(8) 4 21 0 5
17
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
1s 59dk
IMDB
6.8
BU FİLM
6.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Kasım 2023

Öncelikle "David Fincher" imzası taşıdığı için bu film beklentimin 1 tık altında kaldı diyebilirim. Yani normale göre iyi, fakat 'Fincher' kalitesi olarak baktığımda 1 tık üzdü. Bunu da peşin peşin söyleyip lafa öyle gireyim istedim... Filmimiz, işinde titiz, profesyonel bir suikastçının yaşadıklarına odaklanıyor. Soğukkanlı adamımız, sadece hedefine odaklanarak aldığı görevi başarıyla sonuçlandırmak isterken birden istenmeyen olaylar yaşanıyor ve bu süreç de adamımızı 'sevdiklerini koruyan' bir intikam meleğine dönüştürüyor... Öncelikle çok 'soğuk' ve büyük oranda 'sakin' bir suç filmi izleyeceksiniz. Yani öyle vurdulu kırdılı sahneler beklemeyin, üzülürsünüz... Yer yer başrolümüzün konuşmalarına yani monologlara şahit oluyoruz, fakat bunlar beni hiç sıkmadı. Özellikle adamımızın hedeflerine ulaştığı sahnelerde ve öncesindeyse epey gerildim desem yalan olmaz. Başrolümüz Fassbender, rolü ceket gibi giymiş diyebilirim. Beni filme en çok da bağlayan başrolümüzün tam olarak 'o adam' olması oldu. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

The Killer - The Killer

filmine yorum yap!
Kaarlonan I.
09 Nisan 2024
Sıkı Üye
David Fincher filmlerine göre hikayesi çok sıradan geldi bana. Olacakları tahmin edebiliyorsunuz ve bu da filmin sürprizini fena halde kaçırıyor. Bu filmi bir başkası da çekebilirdi bence. Sana daha sıradışı işler yakışır kral (Fincher)
Yiğit Y.
04 Ocak 2024
Yani büyük bir beklentiyle açtım filmi çekim olarak etkileyici evet ama bu kadar yavaş işleyince sonunda büyük bir aksiyon ve çözülme bekliyor insan ama ben o ateşi göremedim. Zaman kaybı oldu benim için
Aslı B.
30 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Ben monologlardan çok sıkıldım, hatta en başından adam konuşurken filmi kapatmayı bile düşündüm. Türünde aksiyon yazıyor güldüm vallahi, bu mu aksiyon... Yok, kaçarak uzaklaşın ben fıtık oldum, adamın yüzü zaten felçli gibi hiç hareket yok. Çok sıkıldım bir David Fincher filmi böyle olmamalı.
Gökçen Y.
28 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Çok sevemedim ama ilgim dağıldı da diyemem, bir şekilde kendini izlettiriyor.
Bülent K.
20 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Yani arada kaldığım filmlerden, kötü desem değil, çok iyiydi tavsiye ederim de diyemem. Film bir şekilde ilerliyor.
Ayfer E.
19 Kasım 2023
Çaylak
İlk 15 dakikayı atlatabilirseniz sonrasında hareketleniyor. Nasıl anlatsam bilemedim ama film beni yordu. 10 üzerinden 6 gibi.
TTersyakılan S.
18 Kasım 2023
Ben bitiremedim. Yönetmenin filmleri beklentiyi yukarıya çekti ama bence bu olmamış.
Albert K.
18 Kasım 2023
Sıkı Üye
Film ağır ilerliyor ve çok az diyalog duyuyoruz ama izlenir.
the killer film konusuthe killer film yorumnetflix yeni filmlernetflix filmleridavid fincher filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.