The King 2019 tr-TR

The King (2019)

(Dram - Savaş)
2019
IMDB
7.4
(12) 4 89 0 5
81
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
03 Kasım 2019

Ağır ağır ilerleyen, aşırı oturaklı ve hiç bitmesin isteyeceğiniz, 2 saatlik game of thrones'vari bir Netflix filmi izlemeye hazırlanın. Filmimiz, İngiltere tahtının varisi olmasına rağmen ailesine ve tahtına sırt çevirip halkın arasında yaşayan genç bir kralı konu alıyor. Kralımızın babası ölüyor ve genç kralımız tahta çıkmaya mecbur kalıyor. İşte film de bu süreci ve sonrasını konu alıyor... Öncelikle "Helal be Netflix!" dediğim çok az Netflix filmi var ve bu film, bu listeme girmeyi başardı. Filmde çok başarılı bir karakter gelişimi göreceksiniz. Bunun yanında ortalamanın üzerinde savaş sahneleri ve derin diyaloglara da şahit olacaksınız. Film, biraz durağan ilerleyecek fakat bu asla canınızı sıkmasın. Bu film ile ilgili birçok detayı merak ediyorum o yüzden "Keşfettiklerim" köşemde bu filmle ilgili bir içerik de yapacağım göz atmayı unutmayın. Her zamanki gibi üye girişi yaparsanız sağ tarafta "Filmi İzle" butonu aktif olacaktır, onu da unutmayın. Bu film ile ilgili yorumunuzu, düşüncenizi çok merak ediyorum mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

The King - The King

filmine yorum yap!
Umur E.
27 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Agincourt muharebesinden önce yaşananlar ve muharebeyi konu alıyor. Bence tarihi gerçeklikten çok uzak çekilmiş. Outlaw King kadar bile savaş sahnesi yokken finaldeki tek savaş da küçük bir savaş gibi çekilmiş ancak Agincourt Muharebesi tarihe geçmiş bir savaştır. Koca filmde bir tane savaş var bari onu da yaşandığı gibi çekin. İki saatinizi bu filme harcayacağınıza bu savaşı TRT Belgesel'den izlemenizi tavsiye ederim.
Serkan B.
27 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Dönem filmleri genelde efsaneler ve gayri resmi tarih söylemleri üzerine kurgulanır çoğunlukla, bu yapımda dönem çok iyi yansıtılmış, başta akış yavaş gelse de film sonuna kadar sürüklemeyi başarıyor. İzlenir.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Güzeldi, her şeyin güç ve kastan ibaret olmadığını izleyiciye ileten bir filmdi. Tavsiye ederim.
destalyad
05 Nisan 2021
Sıkı Üye
Savaş sahneleri dışında aşırı sıkıcıydı, içim şişti. Genel bir boğuculuk var filmde keyfim kaçtı.
Fırat H.
05 Ocak 2021
Çaylak
Film epey ağır ilerliyor. Senaryo da şu: Adam tahta çıkıyor, savaşa giriyor, kazanıyor. Aksiyonu bu kadar filmin. En güzel sahnesi de son sahnesiydi. Ne savaş sahnesi ne de başka bir şey. O son sahne olmasaydı vasat sıradan bir film olacaktı benim için.
SPOILER [GÖSTER]
emirhan S.
04 Aralık 2020
Bayağı ağır ilerleyen bir film ve tarihle uyuşmuyor. Kral dedikleri 50 kilo sıska birisi nasıl oluyorsa zırh giyip herkesi yeniyor. Ben yarısında kapattım dayanamadım imbd puanı da fazla, izlemenizi önermem açıkçası.
Abdullâh A.
30 Ağustos 2020
Puanı kategorisinden almış olduğunu düşünüyorum, konu ve ilerleyiş olarak sürükleyici oluşu dışında pek yorumlayamıyorum. İzlemeye değer.
Duygu B.
02 Temmuz 2020
Gayet güzeldi, zaten Timothee'ciğim için izlemiştim.
Sinan Ü.
07 Mayıs 2020
Çaylak
Tarihi gerçeklerle tam olarak uyuştuğu söylenemese de çok kurmaca bir film de izlemeyeceksiniz. Çocuk gözüyle bakıyordum krala ama 27 yaşında tahta çıkmış mesela. Kendisinden sonraki 6. Hanry ise 9 aylıkken tahta çıkmış (?!) Böylesi bi şey izledikten sonra eğer internetten araştırma yapıyorsanız, olanları öğrenmek istiyorsanız film başarılı demektir bence. Nitekim bende bu oldu. Neyse, durağan ama şahane bi film.
Miraç I.
30 Mart 2020
Usta Yorumcu
Evet yavaş ilerleyen bir film ama izlenir. Savaş filmlerini sevmememe rağmen izledim bazı yerler sıktı ama bazı yerlerde gayet güzeldi. Sona doğru bitmesini istemedim mesela.
Daha fazla yorum2
the king 2019the king 2019 altyazıthe king netflixthe king izlethe king imdbthe king oyuncularsavaş filmlerigame of thrones benzeri filmleren yeni filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.