The Vast of Night 2020 tr-TR

The Vast of Night (2020)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2020
IMDB
6.5
(22) 2 32 0 5
17
15
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Haziran 2020

Aranızdan "Ogün Seylan" izlemem için tavsiye olarak göndermiş bu filmi. Kendisine çok teşekkür ediyor ve uzun zaman sonra beni gerçekten heyecanlandırmayı başaran bir bilim kurgu filmi olan bu yapımdan size de bahsetmek istiyorum... 1950'lerde geçen filmimizde, genç bir santral operatörümüz ve jön bir radyocumuz var. Bu ikili, tüm kasabanın basketbol maçı izlemeye gittiği bir sırada garip bir frekans yakalıyor ve onun peşinden gitmeye karar veriyorlar. İşte o saatten sonra da film içindeki gizem ve gerilimi ile sizi alacakaranlık kuşağı tarzı bir bilim kurgu yolculuğuna çıkarıyor ki sormayın... Fakat sizden bir ricam var; 1 buçuk saatlik bu filmi, mutlaka tek başınıza, karanlık bir ortamda ve mümkünse kulaklık ile izleyin. Sizi filmden koparacak bir telefon bildirimi ya da arkadaş muhabbetinden uzak durmalısınız. Aksi halde bu filmin tadını alamayabilirsiniz, uyarayım. Eğer şöyle "farklı" bir bilim kurgu filmi izlemek, yer yer gerilmek ve bir gizemin peşinden sürüklenmek istiyorsanız bu filmi mutlaka izleyin derim. Yorumunuzu da çok merak ediyorum, aşağıya mutlaka bırakın. Filmin SPOİLER'lı, küçük bir incelemesi için şuraya, bu filmin tadında bir şeyler arıyorsanız da şu tavsiyeme göz atabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın! 

The Vast of Night - The Vast of Night

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aşkın K.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
İlk 20 dk boş konuşmalarda bayılmazsanız bir frekans ve uzaylı hikayeleri dinliyorsunuz. Bu da takriben bir saat sürüyor. Film karanlık ve koşuşturma ile merak uyandırsa da son 10 dakikalık finali de tatmin edici değil. Notu 5.5
matmazel
21 Haziran 2022
Çaylak
İlk 10-15 dakika boş muhabbet ama sonrası bi tık gerilimli, merak ögeleri fazla, film izletiyor kendini, diyalogları içine çekiyo insanı akıcı güzel.
GULCAN Ç.
20 Ekim 2021
Çaylak
Bence sonu çok muallakta kalan bir filmdi, sarmaya başladığı gibi bitmesi saçma oldu.
Axinel
22 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Zaman kaybı ya. Neden izledim ki? Şu anda kendime kızıyorum.
Mel
19 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Filmin neredeyse tamamı konuşmalardan ibaret. Sonuna doğru bir şeyler oluyor sanki ama yeterli olmamış. 1 buçuk saat olması iyi olmuş daha fazla olsa hiç çekilmezdi.
Demet E.
27 Ocak 2021
Çaylak
Neden diye düşündüren filmlerden. Mesela neden tavsiye edilmiş? Neden izledim? Allahım neden? diye. Hala düşünüyorum :)
411
26 Kasım 2020
Sıkı Üye
Muazzam bir gizem-gerilim filmi. Yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi olmasına çok şaşırdım çünkü çekim teknikleri senaryo kurgusu gayet iyi işlenmişti. 1950'lerin havasına girmekte zorlanmıyor izleyici.
Bu yönetmenin ismini bi kenara yazın, daha iyi filmler yapacağına hiç şüphem yok. Bence bu filmin hakkı 7/10.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Benim için anlamsız saçma sapan bir film oldu. Hiçbir şey ifade etmeyen sahneler. Sevmedim.
ayten Y.
01 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Garip bir film. Beklentisiz başlayın izlemeye, yorgunken izlemeyin. Ben çok sevemedim, bana göre ortalama bir film.
Uğur Y.
05 Temmuz 2020
Bu bütçe ile bu film nasıl çıkmış, baştan sonra mükemmeldi ben bayıldım.
Ferhat A.
22 Haziran 2020
Çaylak
Filmi izlerken çok fazla bir beklentiniz olmasın. Sadece 1950'lerin nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, biraz da konuşmalar üzerine kurulu ve sonunda ufak bir "bu da olsun ki izleyiciler bilim kurgu filmi desin" sahnesi arıyorsanız, bu filmi listenize alabilirsiniz. Kişisel tercihim, ben beğenmedim.
Daha fazla yorum11
the vast of night konusuthe vast of night izlethe vast of night oyuncularthe vast of night yorumthe vast of night yorumlarbilim kurgu filmleri 2020bilim kurgu film önerileri 2020uzay filmleriuzay filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.