Togo 2019 tr-TR

Togo (2019)

(Dram)
2019
IMDB
8.2
(36) 4 165 0 5
162
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
36 Yorum
1s 54dk
IMDB
8.2
BU FİLM
47b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
25 Aralık 2019

Konusu gerçeğe dayanan bu filmi aranızdan "Kenan Buğdaycı" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkür ediyor ve tavsiye ettiği filmlere göz atabilmeniz için profilini yukarıya sabitliyorum. Şimdi filmimiz, Alaska'nın buz gibi bir kasabasında meydana gelen bir salgını ve gerekli ilacı getirmek için karlı fırtınalı havada kızak köpekleri ile birlikte yola çıkan bir adamı konu alıyor. Bu çetin yolculuk boyunca da ara ara, sürünün lider köpeği olan Togo'nun, adamımız ile geçmişini izliyoruz... Öncelikle şahane manzaralara şahitlik edeceğiniz bir film bu. Ayrıca filmdeki köpeğimiz Togo, aşırı tatlı bir hayvan. Film boyunca sürekli onun olduğu sahneleri görmek için can attım diyebilirim. Bunun yanında oyunculuklar da gayet başarılıydı. Şöyle içinde yanakları sıkılası sevimli köpekler olan, güzel manzaralar barındıran, yer yer de hüzünlü maceralı bir yol filmi izlemek isterseniz bu filmi kaçırmayın derim. Yorumunuzu da mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Togo - Togo

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aşkın K.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Kaan önermese asla izlemezdim. Walt Disney ve Willem Dafoe ile pek aram yoktur. Bu filmde Walt Disney masalsı animasyondan kurtulmuş. Dafoe'ye gelirsek anca Alaska'da yaşayan Norveçliyi oynar. Doğrular bir araya gelince film de olmuş. Harika bir hikaye. Gerçek olması ayrı bir güzellik. İki noktaya değinmeden geçmeyim. Birincisi yavru Togo muhteşemdi. İkincisi finaldeki heykel meselesi... Togoyu geçtim fox'un isminden kaybetmesi çok dramatikti. Mutlaka izlenmeli sınıfında.
Aslı B.
12 Mart 2024
Usta Yorumcu
Güzel film, dondurucu soğuk ve o karlarla kaplı muhteşem dağ manzaralarının içinde insanın içini ısıtan bir dostluk sevgi bağı... Benim gibi köpek korkusu olup korkusunu yenmek isteyenler mutlaka izlesin. Hayvanları ve özellikle köpekleri de sevdiğim için onlara eziyet edilmesini de istemem. Ağır işe koşup bir de eziyet edilirse çok yazık, bu filmdeki gibi hayvanların sevilmesinden bağ kurulmasından yanayım, sonunda ağladım, Togo adamsın :)
Albert K.
14 Ekim 2023
Sıkı Üye
Kışı ve soğuğu hissettiren filmlerin bende yeri her zaman ayrıdır. Buna ek olarak konunun gerçeğe dayanması ve iyi işlenmiş olması da birleşince dört dörtlük bir film ortaya çıkıyor.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Ailecek izlenebilecek film bulmak zordur. Ama bu filme denk geldiyseniz düşünmeden izleyebilirsiniz. Çok şey katıyor insana...
sarekra
08 Eylül 2022
Çaylak
Hala düşününce bile beni duygulandırıyor ve kalbimi yumuşacık hissettiriyor, çok güzel bir filmdi ♡
Mustafa
26 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Gerçek bir hikayeye dayanan mükemmel bir film. Bu filmi beğendiyseniz The Call of the Wild" filmini de öneririm.
Umur E.
12 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Müthiş kurgusu, buz gibi coğrafyada geçmesine rağmen içinizi sıcacık yapması, dramatikliği.. süper bir filmdi.
EBU ALENDER
02 Şubat 2022
Çaylak
Gerçek bir hikayeye dayanması ve Haciko filmi tadında olmasıyla güzel bir dram filmi olmuş, çok güzeldi.
serkan ö.
09 Ocak 2022
Çaylak
Bu ne kadar enfes bir filmdi böyle. Togo'nun savaşı, şeytanlığı, lider ruhu filme çok iyi yansıtılmış. Yüzümde zaman zaman gülücük zaman zaman da endişe oldu. Mükemmel bir film. Aile ile izlenirse oh ne ala.
ZY
19 Ağustos 2021
Çaylak
Çok güzel bir filmdi. İşlenişi sürükleyiciydi. Köpek temalı filmleri sevenler için harika bir film.
KarnımAç A.
13 Ağustos 2021
Çaylak
Bu filmi izlerken aklıma Jack London'ın Beyaz Diş kitabı geldi. Filmin ya da kitabın adını ne zaman duysam hala etkilenirim. Empati nedir? İşte aradığınız cevap tam da burada.
Daha fazla yorum25
willem dafoe filmleritogo filmi izletogo konusutogo imdbtogo yorumlartogo filmi konusu2019 filmleriköpek filmlerien iyi köpek filmlerihachiko benzer filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.