Trautmann 2018 tr-TR

Trautmann (2018)

(Dram - Spor - Savaş)
2018
IMDB
7.2
(8) 5 28 0 5
28
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
19b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Nisan 2020

Az önce izlediğim bu nefis filmi hemen taze taze size tavsiye etmek için kolları sıvadım... Filmimiz, 1940'lı yıllarda savaş sırasında esir alındıktan sonra İngiltere'deki bir esir kampında keşfedilen Alman kaleci "Bert Trautmann" efsanesini konu alıyor. Almanlara öfkeyle bakıldığı bir ülke ve yıllarda, tüm zorlukları aşarak adını tarihe yazdırmaya çalışan bir adamın yükseliş gayretini izleyeceksiniz... Öncelikle eğer benim gibi bir zamanlar yaşanmış kişi ve olayları konu alan "gerçek" filmlere ilginiz varsa, bu filmi sevmemeniz çok zor. Her duyguyu yaşatabilen film çok azdır. Fakat bu filmde hem hüzünlenecek, duygulanacak, hem sevinecek, hem de yer yer tebessüm edeceksiniz. Ben filmin işlendiği dönemin atmosferini yansıtmasını, oyunculukları ve içindeki tatlı aşkı çok dozunda ve keyifli buldum. Hatta izledikten sonra "Bu film 2018'den beri nasıl gözümden kaçmış?" diye hayıflandığım bir yapım oldu diyebilirim. Eğer bu film gibi yaşanmış filmlere ilginiz varsa, şu tavsiyelerime de mutlaka bakın derim. İzledikten sonra yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın!   

Trautmann - The Keeper

filmine yorum yap!
Temel B.
18 Şubat 2022
Başlarda sıkıcı gelse de işlenen duyguların gerçekçiliği, Bert'in kusursuz oyunculuğu ile tadının damağınızda kalacağı ve özellikle son yarım saatini soluksuz izleyeceğinizi düşündüğüm bir film. Tavsiyemdir.
Ayşegül A.
17 Ekim 2020
Sıkı Üye
Duygular tamamen gerçekçiydi. Aşk ve nefret duyguları çok iyi işlenmiş. Bert Trautmann'ı da tanımış olduk bu sayede. Puanım 8 tavsiye ederim.
katilcivciv
14 Eylül 2020
Sıkı Üye
Gerçek bir hikaye olması itibariyle çok etkileyici bir film haline gelmiş. Sporla ilgilenmeseniz bile filmdeki spor yerleri sizi sıkmıyor. Güzel bir filmdi.
Şule S.
09 Mayıs 2020
Çaylak
Uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi diyebilirim. Bu başrol oyuncusunu Leonardo Dicaprio'ya benzeten tek ben değilimdir umarım :) Filmi mutlaka izleyin derim.
Yuksel P.
01 Mayıs 2020
İnsanı derinden etkiliyor. Gerçek bir hikaye olması nedeniyle daha da çarpıcı olmuş. Çok iyi bir film. Gayet güzel, izlenir. Filmin sonları da oldukça duygusal olmuş.
Ganimet G.
26 Nisan 2020
Trautmann'ın hayatından biraz farklı detayları işlemiş olsa da yaşanmış bir başarı ve çaresizliğin hikayesi, izlerken içine alıyor film gayet güzel izlenir...
Süleyman S.
21 Nisan 2020
Bu filmde olduğu gibi bir zamanlar yaşanmış gerçek bir konu için Netflix'ten Maudie'yi de izlemenizi tavsiye ederim...
Ersin İ.
21 Nisan 2020
Vay be. Çok iyiydi. Tavsiyemdir.
trautmann konusuthe keeper konusuthe keeper izlebert trautmann filmibert trautmann kimdiralman filmlerigerçek filmleryaşanmış filmleryaşanmış gerçek film önerilerietkileyici film önerileri2018 filmleriiyi film önerilerifutbol konulu filmlerkalecilik filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.