Tully 2018 tr-TR

Tully (2018)

(Dram - Komedi)
2018
IMDB
7.1
18
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
9.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Ağustos 2018
Filmimiz, biri de dünyaya gelmek üzere karnında bekleyen 3 çocuk annesi bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. Vefalı kardeşi kadına gelip "Halin çok kötü. İzin ver sana bir gece dadısı tutalım, sen rahatça uyu geceleri..." diyor. Çiçeği burnunda annemiz her ne kadar başkasının çocuğuna dokunmasını istemiyorsa da bu süreç onu fazlasıyla yıpratıyor... Öncelikle söylemem gerekirse 1 buçuk saatlik bu filmin ilk 1 saatinde "Yok bunu tavsiye etmeyeceğim" diye iç geçirdim ve bundan da emindim. Fakat nasıl olduysa film, sonralara doğru yaptığı hamleler ile beni acayip şaşırttı. Özellikle yeni evliyseniz ve bir çocuk düşünüyorsanız bu filmi kesinlikle izlemelisiniz. Film size bir annenin psikolojik ya da somut olarak yaşadığı tüm sorunları veriyor. Bir anne neler yaşıyor, hangi süreçlerden geçiyor, neden emeklerinin karşılığını asla veremeyiz işte bu film ile bunu herkesin görmesi gerek. Neşet Ertaş ne de güzel söylemiş; "Kadınlar insandır, erkekler insanoğlu..." Hadi tadını çıkarın.

Tully - Tully

filmine yorum yap!
Miraç I.
24 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Bir anne için günlük hayatın nasıl geçtiğini aşağı yukarı özetlemiş. Her baba adayına izletilmesi gereken bir film. Çok güzel bir sözü de aklıma getirdi izlerken; "bir babanın ailesi için yapacağı en güzel şey eşini sevmektir. Çünkü mutlu bir eş mutlu çocuk, mutlu bir ev demektir"
Gökçen Y.
30 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Hamilelerin ve lohusaların izlememesi gerektiğine inanıyorum, o dönemlere dair yıpratıcı süreçleri ele alan bir film ama erkekler mutlaka izlesin.
nur D.
14 Ağustos 2020
Çaylak
Film beni birçok yönden etkiledi ve bende çok değişik duygular oluşturdu. Başta biraz yavaş başladı ama olaylar sonlara doğru hızlandı ve ilginç bir hal aldı. Bence izleyin ve görün :)
Özlem Ç.
06 Aralık 2019
Sıkı Üye
Çok sahici, çok hayatın içinden diye düşüneceksiniz ilk yarısında. Ortalara doğru bir "Ne oluyor yahu?" diyeceksiniz. Sonra anlayacaksınız ki olan, olduğunu sandığınızdan daha fena! Charlize Theron'un oyunculuğu
çok etkileyiciydi, izleyin.
tully 2018tully filmi konusutully filmi oyuncularıtully filmicharlize theron filmleri2018 film önerileri2018 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.