Tüp 2020 tr-TR

Tüp (2020)

(Gerilim - Gizem)
2020
IMDB
5.7
(15) 3 35 0 5
21
14
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
1s 30dk
IMDB
5.7
BU FİLM
32b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Nisan 2022

Öncelikle çok etkileyici bir filmden ziyade, tatmanız gereken iyi bir deneyim olduğunu düşündüğüm için tavsiye etmek istedim bu filmi size... Filmimiz, gözünü açtığında kendisini karanlık ve fazlasıyla dar bir alanda bulan genç bir kadının verdiği hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Bir yandan bir çıkış yolu bulabilmek için ilerlemeye çalışan genç kadın, bir yandan da çeşitli tuzaklarla karşılaşıyor ve film de böylece "Acaba şimdi ne çıkacak?" dedirterek izleyicisini sonuna kadar sürüklüyor... Müthiş bir senaryo, aşırı iyi oyunculuk veya yıllarca aklınızdan çıkmayacak sahneler görmeyeceksiniz bu filmde, "Ee Kaan o zaman neden tavsiye ediyorsun?" derseniz de sadece 1 oyuncu ve uçuk bir fikir ile sonuna kadar merak ettirerek izletmeyi başaran bir film nasıl yapılır, işte onu görün istiyorum. Fikir çok iyi işlenememiş olabilir fakat film beni hem merak ettirdi hem de yer yer gerçekten gerdi. Özellikle kapalı alan fobisi olanlar uzak dursun derim... Konusuyla biraz Cube filmini andıran bu filmin ne anlatmak istediğini de yoruma spoiler olarak bırakıyorum, izledikten sonra göz atmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Tüp - Meander

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
kaanintavsiyesi.com
2 yıl önce
Çaylak
Aslında film, ölüm sonrasında yaşananları konu alıyor.

Kadın bindiği araçta öldürülüyor ve sonrasında beyaz bir ışık görüyor. Bu, dünyamızdan ayrılışı simgeliyor. Hemen sonrasında gözlerini açtığı 'dar' ve tuzaklar ile dolu olan yer ise tüm kutsal kitaplarda bahsedilen 'araf'.. Kadın burada birçok engel ile karşılaşıyor. Çok acı çekiyor. Fakat tıpkı yine çoğu dini inanışta bahsedildiği gibi, kanı akıyor fakat tekrar tedavi edilip hemen sonrasında yine canı yanıyor. Bu, işlediği günahların cezasını çekmesini betimliyor. Kadın araf'ta pişmanlık duyduğu şeyler ile de yüzleşiyor.

Ve sonrasında araf bitiyor. Genç kadının kızından da duyduğumuz 'Yaşa' kelimesinden artık burasının sonsuz bir yaşam olduğunu yani cennet'i betimlediğini anlıyoruz.
SPOILER [GÖSTER]
Mami
15 Ekim 2023
Daha iyi yapabilirlermiş ama benim puanım; 10/5.. Biraz daha uzatabilirlerdi.
Delirdim
27 Mart 2023
Çaylak
Filmi tam anlayamadım, çok garipti, tavsiye ederim ancak ben pek beğenmedim.
Serkan B.
11 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Sonunda izleme fırsatı buldum, üstte de söylendiği gibi konu gayet açık. Ancak basit bulduğumu belirtmeden edemeyeceğim. Vakti bol ve kapalı alan korkusu olmayanlar 1,5 saatini feda edebilir.
Yağız Şimşek
04 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Her ne kadar ilk okuduğumda filmin konusu çok ilgi çekici gelse de ben sevemedim bu filmi. İşin garibi, neden sevmediğimi ben de çözemedim. Sanki film de bir şeyler eksik ama ne..
Esin G.
13 Temmuz 2022
Çaylak
Şimdi şöyle ki kadın tüp platformunun içine girince zaten ölmüş oluyor ve anılarıyla yüzleşiyor farkındaysanız son sahnelerde ayağının kırıklığı yok edilmiş ve cennete ulaşmış burada olay bitiyor, o kadar güzel işlenmiş ki ölüm, mezar altı, cennet temaları sonunda huzura kavuşsun istiyoruz kahramanımızın... Teşekkürler Kaan!
SPOILER [GÖSTER]
JF.Kennedy17
14 Haziran 2022
Çaylak
Klostrofobi sahibi insanların uzak durması gerektiğini düşündüğüm, Cube filmini andıran film. Tavsiyemdir.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Konusu gerçekten farklı ve ilginçti fakat ben bir türlü içine giremedim filmin ve aşırı daraldım!
Betül Ö.
01 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Ben filmi sevdim. Kendimi kaç kez kadının yerine koydum sayamadım. Ben olsam oturur ağlardım resmen.
Mert A.
28 Nisan 2022
Sıkı Üye
İçim daraldı izlerken ama sürükledi de bir yandan. Gerilim filmi arıyorsanız izleyin derim. Benim puanım 6,5 bu filme.
Berk Ö.
25 Nisan 2022
Sıkı Üye
Beğenmeyenler olacaktır ki biraz haklılar da senaryo çok daha güzel olabilirdi ama ben filmi yeterli buldum. Böyle farklı filmlere açız resmen.
Daha fazla yorum4
meander konusumeander film konusumeander filmimeander filmi yorumtüp filmi konusugerilim filmi önerileriküp benzeri filmlercube benzeri filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.