Umudunu Kaybetme 2006 tr-TR

Umudunu Kaybetme (2006)

(Dram - Biyografi)
2006
IMDB
8
(52) 4 372 0 5
363
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
52 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
11 Şubat 2018
Filmimiz, her şeyini yavaş yavaş kaybeden bir baba ve her şeyi babası olan bir çocuğun yaşamını konu alıyor. Her fırsatı değerlendiren, kendisi ve ailesi için her zorluğa direnmeye çalışan ve tüm bunları çocuğuna yansıtmadan yapmaya çalışan iyi bir babayı izleyeceksiniz... Film boyunca bazen çaresizlikten bazen de gururdan yer yer gözleriniz dolacak. Hatta o kadar sağlam bir duygu yoğunluğu yaşayacaksınız ki, sokaklarda, tuvalet köşelerinde yaşama tutunmaya çalışan bu baba-oğul için bir an kendi evinizi açmak isteyeceksiniz... Diyeceğim o ki; nefis bir hayat hikayesi, nefis bir oyunculuk ve aklınızdan çıkmayacak hüzün ve çaresizlik dolu anlara şahit olacaksınız. Bu arada bir de dipnot; filmimizde Will Smith, gerçek oğlu ile karşılıklı oynuyor. Hadi tadını çıkarın.

Umudunu Kaybetme - The Pursuit of Happiness

filmine yorum yap!
Alperen
09 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Hayatın tüm zorluklarını ve acı gerçeklerini yüzünüze tokat gibi çarpan çok gerçekçi bir dram filmi. Gerçek bir hikayeden esinlenilmesi, Will Smith'in harika performansı ve gerçekten baba oğul birlikte oynamaları da ayrı bir gerçekçilik katmış. Kendimizi başrolun yerine koyup bolca empati yapabileceğimiz ve işler ne kadar kötü giderse gitsin asla pes etmememiz gerektiğini bize hatırlatan hoş bir film.
Elis
15 Kasım 2023
Çaylak
Yorum yapmaya gerek var mı? Oyuncuların gerçekten baba oğul olması da ayrı bir hava katıyor bence. Zaten kült filmlerden ve beğenmemek de ne bileyim mümkün değil sanki :) Harikaydı.
serdar ş.
25 Haziran 2023
Çaylak
Filme 'beğenmedim' butonuna tıklayan 8 kişi kim acaba, mükemmel ötesi filmdir, 4 defa izledim.
Ahmet Ç.
06 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Zor zamanları anlatan güzel bir baba-oğul filmi, izlemenizi tavsiye ederim.
taner balcı
31 Ocak 2023
Çaylak
Süper film. Kendini başrolün yerine koyarak izlenecek filmlerden, vakit kaybetmeden izlenmeli.
Özgür A.
03 Aralık 2022
Çaylak
Çocuklarıma özellikle izlettim... "Hayatınızda çok zor anlar olacak, asla pes etmeyin" dedim.
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Şartlarınız kadar ağır olursa olsun eğer ki bir şeyi çok isterseniz kesinlikle başarırsınızı anlatan muhteşem bir hayat hikayesi... Şiddetle tavsiye ediyorum, iyi seyirler.
Bülent K.
06 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Umudunuzu kaybettiğinizde izleyip tekrar başlamak için sebepler aramanıza yardımcı olacak, sıcacık, ailecek izleyebileceğiniz güzel bir film.
Yağız Şimşek
31 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Yine Will Smith yine mükemmel işler. Bu adamın rol aldığı filmlerden beğenmediğim hiç çıkmadı. Bu film de onlardan biri. Film, yaşatmak istediği duyguları size geçirebiliyor. Başka bir deyişle sizi içine alıyor. Ayrıca sakın filmin süresine bakıp gözünüzü korkutmayın çünkü filme kapılınca o zaman öyle bir akıp gidecek ki siz bile şaşıracaksınız. En sonunda film tamamlanınca da kendinizi boş duvarlara bakarak bu filmi düşünürken bulabilirsiniz.
Gizem O.
09 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Çok çabaladın Chris... Başarıya uzanan güzel bir filmdi, izlenmeye değer.
Daha fazla yorum42
the pursuit of happiness filmi konusuthe pursuit of happiness filmi izlethe pursuit of happiness filmi fragmanıthe pursuit of happiness filmi oyuncularıumudunu kaybetme filmi konusuumudunu kaybetme filmi fragmanıwill smith filmlerijaden smith filmlerifilm önerileriunutulmaz filmleretkileyici film önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.