Umut Işığım 2012 tr-TR

Umut Işığım (2012)

(Dram - Komedi - Romantik)
2012
IMDB
7.7
(8) 4 62 0 5
56
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
20 Mayıs 2021

Yıllar önce bir şekilde ilk çeyreğini izleyip ertelediğim bu filmi bugüne kadar hep listemde bir yerlerde tutuyordum ta ki aranızdan "Özge" ve "Berfin Semiz" de tavsiye olarak gönderinceye kadar... Hemen listemin ilk sıralarına aldım ve izledim. Filmimiz, hayatındaki değer verdiği şeyleri yitirip psikolojik olarak çöken bir adamın aldığı tedavi sonrasında günlük hayata uyum sağlamasını ve bu süreçte tanıştığı bir kadın ile atıldığı olayları konu alıyor... Öncelikle bu film son günlerde izlediğim en 'samimi', en doğal filmdi benim için. Her şey o kadar gerçekti ki, bir an bile sıkmadı. İçindeki oyunculuklar, diyaloglar ve en önemlisi de 'sevgi' öyle güzeldi ki, yer yer keyiflenip tebessüm ederek izledim. Ben çok geç izledim fakat siz bu hataya düşmeyin. Şöyle sakin kafayla ilk fırsatta bu filme bir şans verin. Yorumunuzu da aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Umut Işığım - Silver Linings

filmine yorum yap!
Fazıl Z.
12 Ocak 2023
Harikaydı, böyle filmler yok artık. Benzer film tavsiyelerini de bekliyoruz...
Buket D.
26 Aralık 2021
Sıkı Üye
Çok da romantik olduğunu düşünmediğim bir film. Biraz yavaş ama yine de izlenebilir.
Berat B.
20 Aralık 2021
Jeniffer Lawrence'ı siyah saç inanılmaz çekici kılmış, insanı aşık ediyor kendine.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Yavaş bir olay örgüsüne sahip olduğunu itiraf etmem gerek. Yine de kategorisinin hakkını veren, oldukça keyifli bir film. Lawrence farkı...
Küb
27 Haziran 2021
Çaylak
Ben izlediğimde çok beğenmiştim. Zaman zaman duygu değişimleri yaşasam da genel olarak eğlendiren bir filmdi. Çiftin uyumu ise harika :)
Kenan B.
09 Haziran 2021
Sıkı Üye
Bir türlü bitiremediğim film. Başladım izlemeye gene bitiremedim.
Hypatia
21 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Oyuncu kadrosu, başrol uyumu harika. Birçok ödül alan bu film, izleyiciye pozitif enerji veriyor. Samimi ve hayatın içinden olması sıkılmanıza fırsat vermiyor. Geç kalmadan kesinlikle izleyin.
Miraç I.
21 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Açıkcası izleyip çok beğendiğim bir film değildi. Sıkılarak izlediğim bir yapımdı. Romantik filmleri sevmeme rağmen beğenmedim ama izleyenlerin çoğu beğeniyor.
silver linings konususilver linings filmi konususilver linings yorumlarromantik komedi filmlerien iyi romantik komedi filmleriumut ışığım filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.