Veronica 2017 tr-TR

Veronica (2017)

(Gerilim - Korku)
2017
IMDB
6.3
(5) 4 46 0 5
37
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
6.3
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
19 Mart 2018
Filmimiz, 90'lı yıllarda İspanya'da yaşanan ve ilk kez polis kayıtlarına da geçen ürkütücü bir paranormal olayı işliyor. Bir grup genç kız, ruh çağırma işine girişiyor ve işler birden çığırından çıkıyor... Aslında bu tarz filmlere alışkınız, fakat film bir İspanyol filmi, konu da gerçek hayatta yaşanmış olunca gerilmemek elde değil. Her ne kadar senaryoda birkaç boşluk olsa da, etkilenmek ve gerilmek isteyip 1 gecenizi ayırdığınızda karşılığını alacağınız bir film. Şayet sonuna kadar gelebilirseniz, verilen dipnotlara da dikkat etmeyi unutmayın derim. E hadi tadını çıkarın!

Veronica - Veronica

filmine yorum yap!
Thalia
30 Mart 2023
Çaylak
Konu klişe gelebilir, bildiğimiz senaryolardan olabilir lakin bu film benim gözümde gerilim değil dram kategorisinde, çünkü gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış. Açıkçası beni üzdü. Çocukların oyunculuğu da filme daha gerçekçi bir hava kattı diye düşünüyorum. Kesinlikle şans verilmeli bu filme.
Helinn
20 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Birkaç korku filmi klişesi dışında bazı detayları oldukça ilginçti. O detayları sayesinde klişelerden sıyrıldığını düşünüyorum. İzlemenizi tavsiye ederim.

tagili8
26 Kasım 2020
Bazı yerleri hoş ama klasik de bir teması var ruh çağır, ruh ortalığı yıksın geçsin mantığında biraz.
Aytek S.
29 Haziran 2019
Usta Yorumcu
seyredildi. eh işte kategorisinde. içimdeki yangından sonra seyredildiğinden olsa gerek.
Sed_
11 Ocak 2019
İspanya kalitesinin kesinlikle altında. Konu klişe. Sonuç belli. Nerede sıçrayacağınızı dahi kestirebilirsiniz. İlk kez bir İspanyol filmini beğenmedim. Ama en küçük kardeş -Antonio idi sanırım adı- çok tatlı. Gerilim filminde çocuk sevgim kabardı. Bu arada Kaan arkadaşım, yeni üye oldum ama daha öncesinde seni çok stalkladım. Telefonumdan giriş yapamıyorum? Sadece pc için değildir umarım üyelik?
veronica filmiveronica 2017veronica filmi konusuveronica filmi izleveronica filmi oyuncularıgerilim filmlerigerilim filmi önerileri3 harfli filmleri2017 filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.