Vicky and Her Mistery 2020 tr-TR

Vicky and Her Mistery (2020)

(Macera - Aile)
2020
IMDB
6.4
13
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
08 Ocak 2022

Filmimiz, annesini yeni kaybeden 8 yaşındaki bir çocuğun babasıyla yerleştiği kırsaldaki bir evde yaşadıklarını konu alıyor. Küçük kızımıza hediye edilen sevimli mi sevimli, yavru bir köpek onu annesinin kaybının verdiği üzüntüden uzaklaştırıyor ve hayatını birden değiştiriyor. Fakat çok da uzak olmayan bir sürede, sevimli köpeğimizin aslında bir kurt olduğu anlaşılıyor ve tıkırında giden işler biraz yalpalıyor... Film tam anlamıyla benim "Hafta Sonu Tadında" kategorime uyan bir yapım. Nefis doğa manzaraları ve çok büyük iniş çıkışlar olmadan ilerleyen bir hikaye izleyeceksiniz. Beklentinizi çok yüksek tutmadığınızda, şöyle hafta sonu izlenecek, keyifli bir aile filmiyle karşılaşacağınızı söyleyebilirim... Başrolünde hayvanların olduğu tavsiye ettiğim diğer filmlere göz atmak isterseniz de şuraya tıklayabilirsiniz, hadi tadını çıkarın!

Vicky and Her Mistery - Mystere

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
19 Şubat 2024
Sıkı Üye
Kahvaltıma eşlik etmesi için açtığım ve tam yormayan aksine iyi hissettiren tatlış sakin bir filmdi.
Ahmet D.
08 Ocak 2023
Çaylak
Hiçbir olay olmuyor arkadaşlar başladığı gibi bitiyor. Kurgu yok, olay örgüsü falan hak getire... Film sayılmaz.
Yağız Şimşek
09 Ocak 2022
Sıkı Üye
Çok güzel, sıcacık bir filmdi. Hayvanın sadakati ve kızın ona olan sevgisi izlenmeye değerdi. Ayrıca izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Sanki 15-20 dakikalık bir kısa film izlemişim gibi geldi.
Akif Feyzioğlu
09 Ocak 2022
Sıkı Üye
Eğlenerek izledim. Hayvanların sadıklığı insanı duygulandırıyor. 7/10. Hafta sonu tadında aile ile izlenebilecek bir yapım.
vicky and her mistery konusuvicky and her mistery film konusuvicky and her mistery film yorummystere film konusuaile filmleriaile ile izlenecek filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.