Way Down 2021 tr-TR

Way Down (2021)

(Aksiyon - Gerilim - Suç)
2021
IMDB
6.5
(10) 4 40 0 5
34
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
20 Mart 2021

Bu 2021 yapımı dumanı üstünde tavsiyeyi aranızdan Kenan Buğdaycı izlemem için göndermiş. Profilini ekliyor, teşekkür ediyor ve konumuza hemen geçiyorum. Filmimiz, efsanevi bir hazinenin bulunmasından sonra dünyanın en güvenli kasalarından biri olarak kabul edilen İspanya devlet bankasına konulmasını ve bu kasadan bu hazineyi çalmaya çalışan bir ekibin yaşadıklarını konu alıyor. Ultra akıllı bir gencimizin de gruba dahil olmasıya ortaya zekice taktikler içeren, seyir keyfi yüksek bir macera çıkıyor... Şimdi ben 'İspanya' ve 'banka' deyince aklınıza hemen "La Casa de Papel" geldi biliyorum fakat kıyas olarak diziyi almayın derim. Keyifli, eğlenceli ve koşturmalı bir İspanyol filmi izleyeceksiniz. Diğer ispanyol filmi tavsiyelerime de şuradan göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Way Down - The Vault

filmine yorum yap!
sıla ö.
23 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok bilindik bir dizinin çakması olmuş, izlerken sıkmıyor ama bildiğin bi şeyi izlerkenki duygularım nasılsa bu filmde de öyle oldu, beğenmedim açıkcası.
son film bükücü
26 Nisan 2021
Çaylak
Güzel filmdi ama keşke çocuğu, teyzesi yaşındaki kadınla partner yapmasalarmış :)
Aşkın K.
11 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Film güzel mi güzel. Sürükleyici ve güzel bir hikayesi var. Biraz mantık hatası ve tahmin edilebilir gidişatı filmin cazibesini azaltmış. Biraz da İtalyan işi filmini anımsattı. Yine de ortalamanın üzerinde tempolu bir film izlemek isteyenler için ideal. Bir dipnotta Luis Tosar'a... Her filmde oynamak mecburiymiş gibi mutlaka kadroda var. Oynadığı dizileri saymıyorum bile. Bence biraz yüzünü eskitmeli.
Lynx
10 Nisan 2021
Klasik ama sıkmayan bir film istiyorsanız ve konusu da ilginizi çektiyse tavsiye ediyorum.
Gizem Ş.
03 Nisan 2021
Bayıldım, kurgusu müthiş. Sıkıcı değil, zaman akıp gidiyor klasik bir konu ama pandemi döneminde çok iyi film bulmak zor.
Nihat Ü.
26 Mart 2021
Sıkı Üye
İspanyol sineması çıtayı o kadar yukarıya çıkardı ki, normal şartlarda Vay! diyeceğim bu filme 6,5 gibi bir puan veriyorum. Yani onlarca iyi ispanyol filmini izlememiş olsaydım bu filme 7 verirdim. İspanyol yönetmenlerin işi zor :)
Ozan K.
24 Mart 2021
Sıkı Üye
Açıkçası 6.5 tam bu filmin puanı. Ne sıkılıyorsun izlerken ne de farklı tatlar alıyorsun. Bilinen senaryolarda farklı nüanslar arar olduk.
Akif Feyzioğlu
21 Mart 2021
Sıkı Üye
Son dakikasına kadar gerilimli ve heycanlı tutmayı başardı. Sonlara doğru heyecandan oturduğum yerden kalkarak ayakta izledim. Senaryo ve oyunculuklar şahaneydi. Konu da güzel olunca 8/10'luk film olmuş.
yavuz ö.
21 Mart 2021
Tamamen zaman kaybı.. En fazla 4,5 puanı hak eden bir film. Basit ve saçma sapan bir senaryo.
uykusarhosu
21 Mart 2021
Sıkı Üye
İzlerken hoş vakit geçirebileceğiniz, hiçbir şekilde sıkılmayacağınız, devamın geleceğini haber veren İspanyol filmi. Serinin devamını bekliyor olacağım. Ayrıca filmin de konu aldığı 2010 Dünya Kupası maçlarını hatırladıkça beynimi kemiren vuvuzela sesleri bu gece rahat uyutmayacak gibi :)
Daha fazla yorum0
the vault konusuthe vault filmikasa filmi 2021my down filmimy down filmi yorum2021 filmleri2021 film önerilerisoygun filmleriispanyol filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.