Yağmurcu 1997 tr-TR

Yağmurcu (1997)

(Dram - Suç)
1997
IMDB
7.2
(3) 5 20 0 5
20
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Mayıs 2020

Öncelikle 2 saatlik bir film sizi bekliyor, peşin peşin söylüyorum ki zamanı dar olanlar hemen başka tavsiyelere göz atmaya başlasın. Geri kalanlar da beni takip etsin... Filmimiz, çiçeği burnunda, genç bir avukatın, girdiği ilk hukuk bürosunda yaşadıklarını konu alıyor. Dev bir sağlık sigortası şirketini karşısına alan genç, idealist avukatımız, kendini şampiyonlar liginde buluyor ve bir hukuk savaşıdır böylece başlıyor... Öncelikle yıllardır o kadar hengame arasında gözden kaçırdığım bu nefis filmi yeni izleme fırsatı bulabildiğim için kendime kızıyorum. Geçmiş dönemleri işleyen hukuk filmlerinin tadını, atmosferini çok seviyorum. Bu film de onlardan biri oldu benim için. Kadrosundaki başarılı oyuncularıyla 2 saat hiç sıkmadan öylece akıp gitti. Tarafların farklı hamleler yaptığı, satrançvari hukuk filmlerine ilginiz varsa, bu filmi mutlaka izleyin derim. Hukuk-Mahkeme ve Avukat üçgeninde geçen diğer hukuk filmi tavsiyelerime de şuradan göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Yağmurcu - The Rainmaker

filmine yorum yap!
rıdvan K.
06 Haziran 2020
Sıkı Üye
Güzel bir hukuk filmi, hukukçular için sonuç oldukça öngörülebilir. Yavaş akıyor, yaprak dökümü dizisindeki gibi gereksiz ve yavaş sahneler olsa da tavsiye olunur.
Kenan B.
27 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Biraz uzun bir film sıkabilir ama Matt Damon'ın oyunculuğu yeter :)
Sinan Ü.
26 Mayıs 2020
Çaylak
Mahkemede geçen filmleri seven biri olarak bayıldım. Tatlı Bela filmi tadı da aldım az biraz. Sigorta firmalarına zaten gıcık olurdum, daha bi pekişti bu fikrim :)
the rainmaker konusuthe rainmaker oyuncularthe rainmaker yorumthe rainmaker izlehukuk filmlerimahkeme filmleriavukat filmleridava filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.