Yarının Savaşı 2021 tr-TR

Yarının Savaşı (2021)

(Aksiyon - Bilim Kurgu)
2021
IMDB
6.6
(14) 4 92 0 5
2s 20dk
IMDB
6.6
BU FİLM
35b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
05 Temmuz 2021

Bu filmi aranızdan pek çok kişi izlemem için göndermiş. İlk gönderen Süleyman'a teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Filmimiz, bir istila altında kalan dünyamızı ve bu kaos ortamında hayatta kalmak için çok farklı ve uçuk yöntemler keşfeden insanoğlunun verdiği mücadeleyi konu alıyor... Öncelikle bu filmin çıkacağı haberini aldığımdan beri heyecanla bekliyordum. Açıkçası film pek çok klişe ve mantık hatası içeriyor. Fakat "istila" ve "zamanda yolculuk" konularını da işleyince ortaya gerçekten farklı ve izlenebilir bir bilim kurgu filmi çıkıyor. Eğer seyir keyfi yüksek bir bilim kurgu arıyorsanız bir şans verin derim. Ayrıca, bence bu filmin alt metninde de çok farklı mesajlar yer alıyor. Filmi izler izlemez hemen aklımdaki o 'uçuk' teorileri de şu inceleme yazımda size hazırladım, filmi izledikten sonra bir göz atın derim... Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!   

Yarının Savaşı - The Tomorrow War

filmine yorum yap!
Bülent K.
11 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Günümüzde birbirimizin dünyasını, hayallerini ve yaşam haklarını istila ettiğimizin farkına bile varmadan sürekli gelecekte dış güçler tarafından insanlığın istila edileceğinden korkuyoruz ne yazık ki. İnşallah o zamana kadar birbirimizi ve kendimizi yok etmeden kalabiliriz. Neyse bu kadar felsefe yeter. Film anladığınız üzere dünyanın istilasını konu alıyor ama bir farkla savaş gelecekte...Güzel seyirlik bir film. İzlenir.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Uzun zamandır beklediğim harika bi bilim kurgu-aksiyon filmiydi. Bu kategoriyi sevenler kaçırmasın. Filmi Kaan'ın incelemesini görmeden izlemiştim, izlerken teorilerin-mesajların hepsini anlamış olmak mutlu etti.
ayizim
31 Ocak 2022
Çaylak
Yani film güzel olmasına güzel de bu senaryoya benzer filmler de yok değil ama yine de seyir keyfi yüksek, konuyu çok irdelemeden izleyin derim.
Mustafa
19 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Bilim kurgu ve aksiyonun iyi işlendiği güzel bir film. Kendini izletiyor ve sonra ne olacak diye merak ediyorsunuz. Hata arayarak izlemezseniz daha fazla hoşunuza gidecektir.
widight
02 Kasım 2021
Sıkı Üye
Film genel uzaylı istila temasında olsa da zamansal olaylarla farklılık katmış. İlk başta posterini gördüğümde Edge of Tomorrow filminin yeniden çekilmiş versiyonu zannetmem de cabası :)) Filme puanım: 9/10
Serkan B.
31 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Gayet hızlı bir akış ve bilim kurgu filmleri arasında konunun işlenişi bakımından ayrı bir yapım. Oyunculuklar o anın duygusunu çok iyi yansıtmışlar ve hikaye de gayet iyi.
CLEDRED
29 Temmuz 2021
Çaylak
İzlemeden önce çok iyi bir bilim kurgu olur demiştim ama beklentiyi yüksek tutmuşum. Yine de aksiyonu ve işlenen konu iyiydi, izlemesi zevkliydi.
W1SD0M
25 Temmuz 2021
Çaylak
Tamamen bilim kurgu hayranlarına, biraz dram biraz da aksiyon arayanların izlemek isteyebileceği bir yapım bu. Başrollerini Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J. K. Simmons gibi oyuncuların paylaştığı ve benim görüşüme göre neredeyse 2 filmlik bir konuyu 1 filmde toplama başarısı olarak adlandırdığım bir türdü sanki. Konusu ise kısa ve öz; gelecekte bir gün insanlığının kazanmasının mümkün olamayacağı bir savaş olsa, o zaman kimden yardım isterdiniz?
Majeste M.
16 Temmuz 2021
Çaylak
Konu olarak klişe olur diyordum ama farklı bir durum üzerinden yürümeleri güzeldi. Güzel ve idare eder seviyede bir filmdi.
Mustafa K.
15 Temmuz 2021
Çaylak
Aksiyon, bilim-kurgu ve duygusallığı bir arada işleyen güzel bir filmdi.
Daha fazla yorum4
the tomorrow war konusuthe tomorrow war filmi izlethe tomorrow war erdoganthe tomorrow war filmi incelemethe tomorrow war filmi konusuuzaylı filmleriistila filmleri2021 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.