Yeraltı Peygamberi 2009 tr-TR

Yeraltı Peygamberi (2009)

(Dram - Suç)
2009
IMDB
7.8
(4) 4 23 0 5
22
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
2s 35dk
IMDB
7.8
BU FİLM
9.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Haziran 2020

Bu filmi aranızdan Egemen Öztürk, Serdar Yurttaş ve Alper Oyan izlemem için bana göndermiş. Kendilerine teşekkür edip, ilk gönderenin profilini yukarıya sabitliyorum. Şimdi filmimiz, henüz 19 yaşında olan ve okuma yazması dahi bulunmayan bir gencin 6 yıllık hapis cezasını çekmek üzere geldiği bir cezaevinde yaşananları konu alıyor. Gencimiz birden kendini hapishane dünyasının tam de göbeğinde buluyor ve bir şekilde bu zorluklarla başa çıkmaya ve yavaş yavaş da olsa ortama uyum sağlamaya çalışıyor... İşte 2 buçuk saat boyunca izleyeceğimiz bir hikaye de böylece başlıyor... Öncelikle 2 buçuk saat olması sizi korkutmasın çünkü film öylece akıp gidiyor. Ayrıca bol ödüllü bu filmin, "The Platform" filmi gibi çok derin mesajları ve çok başka bir alt metni de bulunuyor. İzledikten sonra okuduğunuzda tüm taşların yerine oturacağı o mesajlara da şuradan göz atabilirsiniz. Eğer hapishane filmlerine ilginiz varsa bu film kesinlikle size ilaç gibi gelebilir. Ben gerçekten başarılı buldum diyebilirim. E darısı başınıza... Aşağıya yorumunuzu mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Yeraltı Peygamberi - A Prophet

filmine yorum yap!
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Alt metinde anlattıklarıyla müthiş bir film. Imdb puanı 8 üstü olması gerekenlerden. Filmi izledikten sonra filmin çözümleme videolarına da göz atın.
Altan U.
10 Eylül 2021
0'dan 100'e nasıl çıkılır onu anlatan bir film. Kendini izletiyor.
Miraç I.
28 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Gayet güzel ve başarılı bir film. holywood filmlerindeki gibi süper yakışıklı kaslı adamlar yok, oyuncuların hepsi süperdi. Yavaş bir film ama oyuncunun değişimine şahit oluyorsunuz.Tam bir iş adamı zekası tavrı çok iyiydi. Sıkılmadan izledim.
Elirothfunboy
15 Haziran 2020
Çaylak
Film hapishane tarzı filmleri sevenler için ideal, yoksa hafif sıkabilir sizi.
yeraltı peygamberi konusuyeraltı peygamberi filmi konusuyeraltı peygamberi incelemea prophet konusuyeraltı peygamberi filmifilm önerisihapishane filmihapishane filmlerihapishane filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.