Yesterday 2019 tr-TR

Yesterday (2019)

(Romantik - Müzik)
2019
IMDB
6.7
13
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 57dk
IMDB
6.7
BU FİLM
4.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Mart 2023

Aranızdan Yüce Aker ve Yasemin Üner'in tavsiyesiyle izlediğim bu film, bir kasabada kendince müziğini yapıp hayatta kalmaya çalışan bir adamın bir gece yarısı yaşadığı kaza sonrasında değişen hayatını konu alıyor. Adamımız yıllardır kendi müziğini yapmaya gayret etse de bir türlü yazdığı ve çalıp, söylediği şarkılarını insanlara ulaştıramıyor... Fakat tüm bu gidişat elektriklerin kesildiği bir gecede fantastik bir şekilde değişiyor ve adamımız gözlerini efsanevi müzik grubu The Beatles'ın hiç var olmadığı bir dünyaya açıyor... İşte o andan sonra da hem eğlenceli, hem de müzik dolu keyifli bir macera başlamış oluyor... Filmin benim için tek eksisi 2 saatlik süresi oldu. 1.5 saatlik bir sürede bırakılsaydı daha tatlı olabileceğini düşünüyorum fakat genel olarak keyifli, bol müzikli, hatta yer yer de Ed Sheeran'lı bir film sizi bekliyor. Hadi tadını çıkarın! 

Yesterday - Yesterday

filmine yorum yap!
sekivanc
26 Ocak 2024
Çaylak
Çok tatlı bir filmdi, ayrıca sahip olduğumuz harika sanatçılar ve eserleri (hangi dalda olursa olsun) var olmasalardı diye kısa da olsa düşündürmesi açısından beğendim :) beatles iyi ki varmış ve iyi ki tanımışız.
mehmet T.
25 Mart 2023
İlk yorumum bu; Gerçekten insan ne yazacağını bilemiyor... Sadece izleyin.
widight
15 Mart 2023
Sıkı Üye
İzlemesi gerçekten çok keyif veren bir yapımdı. Kelimeler kifayetsiz kalıyor, yazacak bir şey bulamıyorum! Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasında..
yesterday filmi 2019yesterday filmi konusuyesterday filmied sheeran filmimüzik filmlerimüzik filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.