Yetimhane 2007 tr-TR

Yetimhane (2007)

(Dram - Gizem)
2007
IMDB
7.5
(17) 4 104 0 5
97
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Ocak 2018
Yıllar önce deniz kenarındaki bir yetimhanede büyüyen ve yıllar sonra bu yetimhaneyi tekrar ele alıp yine bir yuvaya dönüştürme planı olan bir kadın var. Tabi bir de Simon isminde bir çocukları var ki yanaklarını sıkasınız gelir. Fakat her şey iyi güzel derken sevimli ufaklığımız Simon, evin içinde kendine hayali arkadaşlar ediniyor ve olaylar tamamen farklılaşıyor. Birkaç sahnesinde gerçek anlamda korkacağınız, gerileceğiniz bu film, şu hepimizin sevdiği İspanyol filmlerinden ayrıca... Bak nasıl da ağzınız kulaklarınıza vardı.. Sizi gidiler sizi. Sürprizli İspanyol filmlerini seversiniz bilirim. Fakat şunu da eklemem gerek; Filmimiz biraz sabır gerektiriyor. Birkaç sahnesinde belki sıkılabilirsiniz fakat sakın ama sakın o hataya düşmeyin. Bu sözlerimi hatırlayın ve devam edin. Sonunda alacağınız hazzı şimdiden görebiliyorum. Kaan demişti dersiniz... Hadi tadını çıkarın!

Yetimhane - El Orfanato

filmine yorum yap!
taner G.
25 Ocak 2024
Çaylak
İzlenmesi gereken filmlerden. Asla baymıyor. Gayet sürükleyici.
Aslı B.
08 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi hem isminden dolayı hem de çocuğun başındaki o çuvaldan dolayı izlemek istememiştim. Tabi İspanyol filmi olduğu için şans verdim. Tam benlik bir film. Kesinlikle vakit kaybı değil, izleyin.
Kaan A.
27 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Filmi izledikten sonra İspanyol sinemasındaki gizem kültünden daha gizemli olan şeyin İspanyolların bizim vıcık vıcık yaz dizilerimize takmış olmaları olduğuna karar verdim. İspanyol sinemasıyla bizim yaz dizilerini takas etsek herhalde her iki taraf da memnun olur.

Ertuğrul U.
25 Ağustos 2023
Sıkı Üye
"İzlemeyin tavsiye etmiyorum" diye yorum yapan arkadaşın yorumundan dolayı merak ettim izledim, kurgusu falan güzeldi boş vaktiniz varsa izleyin. O arkadaşın yorumunu görmesem sonuna kadar izlemezdim diye düşünüyorum benim tarzım olmadığı için ama yine de güzeldi.
Ayhan B.
01 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Aman sakın, gözünüzü seveyim. İyi yorum yapanlar 'madem ben bu işkenceyi çektim herkes çeksin' diye övüyorlar bu film falan değil, kaçın, merak bile etmeyin, tavsiye etmiyorum.
Helinn
22 Şubat 2022
Sıkı Üye
Off offf çok hoştu. Kurgu gerçekten çok güzeldi ve filmdeki detaylar beni yakalamayı başardı.
Mel
19 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Gerilim severlerin göz atması gereken bir film. Genel olarak sevdim, bir yıl önce izlememe rağmen hala sahnelerini hatırlıyorum.
fulya A.
27 Temmuz 2021
Çaylak
Film ilerlerken ve sonuçlanırken ''hayır lütfen böyle olmasın'' diyeceğiniz sahne ile son sahne kapışır. Aşırı beğendiğim ve etkisi altında kaldığım bu filmi öneririm. Not: ana gibi yar olmaz :(
SPOILER [GÖSTER]
Mathilda9
03 Haziran 2021
Sıkı Üye
Boş vaktiniz varsa izlenilebilir. Google'a da göz atıp türünün korku olduğu için izlemiştim ama korkunç değildi. Ortalama bir film diyebilirim.
eraycoskun
09 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Film diğer ispanyol filmlerine göre düşük seviyede diyebilirim. Sonlarda biraz gerildim o kadar, konusu güzel ama daha iyi olabilirdi bence yine de izlenebilir.
Daha fazla yorum7

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.