Yıldızlara Doğru 2019 tr-TR

Yıldızlara Doğru (2019)

(Dram - Bilim Kurgu)
2019
IMDB
7.2
(7) 3 79 0 5
52
27
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 55dk
IMDB
7.2
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Eylül 2019

İzlemek için can attığım bu filmi az önce bitirdim ve buraya, sizlere da tavsiye etmek için getirdiğime göre film beni yakalamayı başarmış demektir... Filmimiz, babası dünya dışı varlıkları bulma amacıyla 20 yıl önce Neptün'e giden bir uzay mühendisinin yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, babasıyla iletişim kurmaya çalışıyor ve biz de bu seyir keyfi yüksek yolculuğa şahitlik ediyoruz... Öncelikle 2 saatlik bu filmi The Martian ya da Gravity gibi size daha önce buralarda tavsiye ettiğim bilim kurgu filmleri ile kıyaslamayın derim. Çünkü bu film, o tarz hayatta kalma konularından uzak bir yolculuğu işliyor. Film tamamen başrole odaklı olarak ilerliyor. Görsel açıdan filmi çok beğendim, ha kurgu daha iyi olabilir miydi? Tabi... Uzay konulu filmlere ilginiz varsa bu film sizi tatmin edecektir. Yok gerilim dolu vurdulu kırdılı şeyler arayanlardansanız bu filmi geçiniz derim. Çünkü o zaman Brad Pitt'in nefis oyunculuğu bile sizi kurtaramaz. Ayrıca bu filmi mutlaka ama mutlaka net bir görüntüyle izleyin. Ayrıca şurada filmi daha detaylı bir şekilde inceledim. Göz atmayı unutmayın. Olumlu olumsuz yorumlarınızı mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Yıldızlara Doğru - Ad Astra

filmine yorum yap!
E.N.A.
25 Mart 2023
Usta Yorumcu
Beklentimin çok altında kaldı. Görsel efektler güzel olsa da kurgu olarak çok zayıf kalmış. Psikanaliz sınıfına daha uygun bir yapım.
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Bu klas oyuncu abimizin oyunculuğuna lafım yok lakin taklit yapımlar bazen böyle hüsrana uğratabiliyor. Bilim kurgu bekliyorsanız çok az sahne var bilim kurgu ile alakalı daha çok 2 insan arasındaki ilişkiye vurgu yapılmış ben vakit kaybı diyor yorumuma noktayı koyuyorum.
taner ö.
06 Ekim 2020
Çaylak
Brad Pitt'in performansı çok iyiydi ancak filmde aradığımı bulamadım, aksiyon beklemiyordum ancak bu durgunluğu da beğenemedim, ara ara sıkıldığım zamanlar oldu ancak benim için sadece zaman öldürmelik filmler kategorisine girdi maalesef.
Arşivci
11 Nisan 2020
Sıkı Üye
Film psikolojik dram kategorisine giriyor. Aksiyon sıfır. Moon filmi gibi durağan. İzlerken sıkıldım açıkçası. Bilim kurgu filmlerine hastayım ama artık uzayda da dram olmasın bence. İzledim ve hemen sildim. Tavsiye etmiyorum.
Sezin E.
03 Nisan 2020
Çaylak
Sonunu zar zor getirdim, bilim kurgu hastası bir insan olarak. Sanırım farklı bir beklentiyle ekran karşısına geçtim. Hafif aksiyonlu uzayda geçen bir dram filmiydi...
Freedom Krueger
24 Ocak 2020
Sıkı Üye
Israrla "uzayda hayat yok" mesajı vermeye çalıştı. Yoklukta izlenir.
SPOILER [GÖSTER]
rıdvan K.
08 Aralık 2019
Sıkı Üye
İzle ve unut tarzı filmler kategorisine ait, olayları astronot gözüyle anlatan amaçsız bir film.
ad astra konusuad astra izlead astra oyuncularıad astra yorumlarad astra film konusuad astra 2019 konusu2019 filmleriuzay filmleriuzay filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.