Yükselen Ay Krallığı 2012 tr-TR

Yükselen Ay Krallığı (2012)

(Macera - Romantik)
2012
IMDB
7.8
14
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
7.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Nisan 2018
Filmimiz, bir ada kasabasından kaçan, birbirine aşık 2 gencin maceralarını konu alıyor. Baştan söyleyeyim, filmimiz biraz sanatsal. Yani gerek müzikleri, gerek ise konusu ve oyunculukları çok tiyatral. Bu tarz filmlere uzaksanız hemen yukarıdan "Rastgele" butonuna tıklayıp diğer tavsiyelere ışınlanabilirsiniz... Bu filmi aranızdan benim de adaşım olan biri göndermiş. Şahsen ben, filmi izlerken iyi bir hikaye kitabını okuyormuş gibi hissettim. Hatta ilk çeyreğinde kendime "Şahane bir hafta sonu filmi bu" diye mırıldandım. Üstelik kadroda Bruce Willis ve Edward Norton gibi isimleri de görünce film gözümde birkaç tık daha yukarıya çıktı. Dediğim gibi, 2 çocuğun eğlenceli ve yer yer de dram dolu maceralarını izleyeceğiniz, şahane renkler ile bezenmiş nefis bir hafta sonu filmi. E hadi tadını çıkarın!

Yükselen Ay Krallığı - Moonrise Kingdom

filmine yorum yap!
Yağız Şimşek
05 Haziran 2021
Sıkı Üye
Filmi yarısında kapattım. Nedense bana her açıdan sıkıcı geldi. Maalesef beğenmedim.
Serhat
10 Nisan 2020
Sıkı Üye
Değişik bir film. Çok iyi diyen de olacaktır çok saçma diyen de. En iyisi siz izleyip karar verin, benim tavsiyem; izlemekte yarar var.
Caner M.
13 Haziran 2018
Sıkı Üye
Başlarda farklı ve sıkıcı gelse de, hatta "bu ünlü oyuncular nasıl bu filmde rol almayı kabul etmişler!" dedirtse de, ilerledikçe daha da keyif vermeye başlıyor. Evet, film herkese hitap etmeyebilir ancak sakin bir kafa izlerseniz, film gerçekten hoşunuza gidecektir.
moonrise kingdom 2012moonrise kingdom filmi 2012moonrise kingdom filmi konusuyükselen ay krallığıyükselen ay krallığı filmi konusufilm önerilerifilm tavsiyeleri2012 filmleri2012 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.