Zaman Tuzağı 2017 tr-TR

Zaman Tuzağı (2017)

(Fantastik - Bilim Kurgu)
2017
IMDB
6.2
(22) 4 75 0 5
67
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
22 Yorum
1s 35dk
IMDB
6.2
BU FİLM
38b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Ocak 2019

Filmimiz, mağaraya giren bir grup öğrencinin başından geçen beyin yakan olayları konu alıyor. Gençlerimiz bir mağaraya giriyor girmesine fakat bir süre sonra bazı şeylerin değiştiğini fark ediyorlar. Bu da onları içinden çıkılması zor paradokslara sokuyor... Öncelikle size "Keşfettiklerim" köşemde de daha önce tavsiye ettiğim nefis "Dark" dizisini izlediyseniz bu filmdeki zaman-mekan olaylarını kavramak sizin için biraz daha kolay olacaktır. İlk yarısıyla benim için muazzam ve sürükleyici bir gizem-gerilim filmiydi bu. Fakat ikinci yarısında biraz daha bilim kurgu ağır basıyor. Fakat hepsinin toplamında film, insanı sonuna kadar merak ettirerek izletmeyi başarıyor. Ben böyle filmlere "bütçesi düşük, etkisi büyük filmler" diyorum ve böyle filmlerin hastasıyım. Oyunculuk biraz daha iyi olabilirdi tabi ama şöyle zaman paradokslu, biraz gizemli, biraz da fantastik bir şeyler izlemek isterseniz bu film tam sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Zaman Tuzağı - Time Trap

filmine yorum yap!
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Hesap kitapların bittiği ve gerçekten beynin ince noktalarını yakan o anlar ve yok yaa öyle değildir dediğin sahneler. Zaman filmleri ve ilk 3 sırada olan bu film...
Aslı B.
25 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Ben Bursa'lıyım, böyle bir mağara var Bursa'da zaten de benziyor açın bakın "Bursa İnegöl Oylat Mağarası" asıl adı "Ölyat"... Zamanında prenses çok hastalanmış ve oradaki bir suya girip iyileşmiş, gençleşmiş, kopyacılar siziii... Bu bir efsane tabii. Yedi uyuyanları da okuyup 'l*n bu hikayeleri harmanlayıp bir film yapalım' demişler ve oldu sana beyin yakan bilimkurgu filmi :)) Güzeldi filmi beğendim. Güzel atraksiyonlar var. İlk kabile insanları, sonra uzaylılar falan, beynimiz yanıyor :) Daha iyi olabilirdi tabi işte kopyaylayınca bu kadar oluyor, zaman nasıl geçti anlamadım, bir dakika bir yıl gibiydi :)))
SPOILER [GÖSTER]
Zeynep
16 Eylül 2023
Sıkı Üye
Konusu gerçekten ilgi çekiciydi, türünün iyilerinin yanında bana çerezlik geldi. Vakit geçirmek için izlenebilir.
Soner V.
20 Temmuz 2023
Konu çok ilgi çekiciydi, siz de konuya kendinizi kaptırırsanız inanın diğer hiçbir şeyi gözünüz görmüyor yorumlara aldanmayın bence bir şans verin.
Mustafa
26 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Öncelikle oyunculuklar çok amatörce ve sanki oyunculara istediğiniz gibi konuşun demişler. Diyaloglar cok rahatsiz edici ve saçma sapandı ama yine de konunun güzelliği ve sonunu iyi bağlaması açısından beğendim.
Umut Ö.
18 Haziran 2022
Çaylak
Bu film beni adeta büyüledi.. Ya dünya üzerinde bazı alanlarda mağaralar gibi zaman gerçekten de farklı işliyorsa diye de sorgulattı.. Kutsal anlatılarda geçen mağaraya sığınan 7 uyurlar kıssasını da aklıma getirdi... Filmin sonunda dünyada döngü bitmiş insanlık yok olmuş mağarada kalanların yeni dünya düzenindeki taş devri tabiri yamyam ve gelişmemiş insanlığın yeniden başlayışına da şahit oluyorsunuz... Değişen ve atmosferiyle dengesi bozulmuş dünyaya uyum sağlamış yeni tarz insanın ilk başlangıç hali ile karşılaşan eski dünyanın mağarada kalan insanları arasındaki farkları da filmde göreceksiniz... Tavsiyemdir.
SPOILER [GÖSTER]
Ayhan B.
12 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Yorumları hiç okumadan direkt izleyin, çok iyi bi film!
GULCAN Ç.
19 Ekim 2021
Çaylak
bence birkaç mantık hatası vardı ama iyiydi. Olayı anlamanız biraz uzun sürüyo o kadar.
beraat Y.
18 Ekim 2021
Çaylak
Bütcesi küçük etkisi büyük bi film... Tavsiye ederim.
Ayşe E.
29 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Aşırı iyiydi mutlaka izleyin. Biraz uçuk ama güzeldi.
Daha fazla yorum12
time trap filmitime trap filmi konusuzaman tuzağı filmitime trap 2017beyin yakan filmlerfilm önerileriparadoks filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.