Davetsiz 2009 tr-TR

Davetsiz (2009)

(Dram - Gizem)
2009
IMDB
6.4
(31) 4 94 0 5
87
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
31 Yorum
1s 27dk
IMDB
6.4
BU FİLM
32b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Kasım 2018

Filmimiz, kısa zaman önce annesini acı bir şekilde kaybeden bir kızın hastaneden çıktıktan sonra eve dönüşünü ve bu dönüşünden sonra yaşadıklarını konu alıyor. Zaten hüzün dolu olan kızımız eve geldiğinde de babasının başkası ile olduğunu görüyor ve iyice kahroluyor. Fakat bitiyor mu? Hayır. Tüm bunların üzerine bir de annesinin hayaletini görüyor ve kız kardeşi ile birlikte babasının yeni nişanlısı hakkında gizemli gerçeklere ulaşıyorlar. İşte film de tam olarak bu gizem üzerine ilerliyor... Öncelikle filmimiz pek çok "korku" ögesi barındırıyor baştan söyleyeyim. Şahsen ben birkaç yerde yerimden sıçradım. Başlarda biraz gece 12'den sonra Kanal D'de yayınlanan o basit filmlerden sandım fakat film beni şaşırtmayı başardı. Şöyle biraz tırsayım, biraz gerileyim, biraz da beyin yakma etkili bir senaryo izleyeyim diyorsanız bu film tam sizlik. E hadi tadını çıkarın!

Davetsiz - The Uninvited

filmine yorum yap!
Alperen
09 Mart 2024
Usta Yorumcu
Öncelikle beynimi yaksın değil de gerileyim kategorisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Yer yer çok gerildim ve olayların gizeminin yavaş yavaş çözüldüğünü izlemek keyifliydi. Sonlara doğru e her şey beklediğim gibi çıktı derken güzel bir plot twist ile ters köşe oldum. Aslında birçok filmde gördüğümüz bir son ama güzel kurgulanmış diye düşünüyorum.
SPOILER [GÖSTER]
Aslı B.
23 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Afişteki şu karanlık silueti bir gece camda görürüm diye bu filmi izlemeyi erteliyordum :) Herkes sonu şöyle güzel, böyle ilginç deyince izledim .Evet güzel, beğendim ama öyle çok da akılda kalıcı bir film değil. Benzer örnekleri var. Film yokluğunda gider.
Mustafa
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin afişinden ve filmin başlangıcından gerilim filmi izleyeceğimi zannediyordum ama sonradan daha çok gizem filmine dönüştü. Yapıldığı yıl için çok iyi evet ama hala da gideri var.
Umur E.
28 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
2000 yılından önce çıksa gayet iyi denebilirdi ancak 2009 yılına göre senaryo orijinal değil. Ortalama bir film ama yine de boş vakti ayırmaya değer.
Ayhan B.
02 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Güzel bi filmdi, sonunu tahmin etmek zor ama bunun kore versiyonu daha iyi.
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Film güzel fakat acayip şaşırtan bi film değil, sonu beklenmedik bitti ama daha benzer filmler izleyince çok da şaşırmadım. Ama güzel bir film izlenilir.
ayizim
05 Şubat 2022
Çaylak
Çok uzun zaman önce izlediğim bi yapımdı, heyecan ve güzel bir hikaye.. Heyecan arayan arkadaşlar; bu filmi izleyin diyorum, pişman olmazsınız.
Daphne
14 Eylül 2021
Sıkı Üye
Birkaç yerde gerildim orta seviye bi gerilim filmi diyebilirim. eve aşık oldum deniz kenarı harika manzaralı :) sırf manzarası için bile izlenir. bu filmi sevenlere güney kore yapımı a tale of two sisters filmini de öneririm onda daha çok gerileceğiniz garanti :)
ImPredox
29 Ağustos 2021
Çaylak
Filmin işleyişi güzeldi fakat sırf sonunda ters köşe yapmak için biraz zorladıklarını düşünüyorum. Sonundan pek etkilenmesem de ortalama bir gerilim filmiydi.
fulya A.
27 Temmuz 2021
Çaylak
Çocukluğumun korku filmi :) Hatta ablam ile serçe parmak hareketini bile yapmaya başlamıştık bir ara. Bende yarattığı etki mutfak dolabının altından her an bir şey çıkacak gibi hissetmemdi, baya korkmuştum. Şimdi izlesem aynı şeyleri hissetmeyeceğimden film düşündüğüm gibi kalsın istiyorum.
Daha fazla yorum21
davetsiz filmidavetsiz filmi konusuthe uninvited filmithe uninvited filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.