Ziyaret 2015 tr-TR

Ziyaret (2015)

(Gerilim - Korku)
2015
IMDB
6.2
(24) 4 68 0 5
57
11
İZLEDİM
SONRA İZLE
24 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Mart 2018
Filmimiz, iki küçük kardeşin, daha önce hiç görmedikleri nine ve dedesi ile geçirdikleri 1 haftada yaşadıklarını konu alıyor. Kardeşlerden biri, elindeki kamerası ile bu ziyareti eğlenceli bir belgesel haline getirmeye çalışıyor ve filmin çoğu kısmını da bir el kamerası açısı ile izliyoruz. Çocuklar, nine ve dedesini görmek için geldikleri yerde birçok nedenden dolayı huzursuz oluyorlar ve yer yer eğlenceli yer yer gerilim dolu bir macera başlıyor... Aslında "Korku" ve "Komedi" kategorilerinin bir arada bulunduğu filmleri pek sevemiyorum fakat bu film beni bir şekilde yakalamayı başardı. Film, beklentimin çok üzerinde çıktı. Sonuna kadar izlemeniz gereken filmlerden diyebilirim. Yer yer korkup, yer yer de gerildim. Hatta yer yer de yüzümde gülümseme oluştu. Yani tam anlamıyla duygu karmaşası yaşadım diyebilirim... Neyse uzattım yine üşengeçsiniz, okumayacaksınız, hadi tadını çıkarın!

Ziyaret - The Visit

filmine yorum yap!
muhmmed
31 Mart 2024
Çaylak
Harikaaaa. Muazzam. Gerilimmm dolu bir film bence kaçırmayın.
Albert K.
22 Ekim 2023
Sıkı Üye
Instagram'da bu filmle ilgili çok büyük bir spoiler yemiştim o yüzden çok fazla şaşırmadım. Onun haricinde spoiler yemeden izlenirse, gerilim severler beğenecektir diye düşünüyorum.
Alperen
24 Haziran 2023
Usta Yorumcu
Benzeri filmler arasında esamesi okunmaz diye düşünüyorum, fazla klişe olmuş. El kamerası ile çekilen film arıyorsanız yine bu sitede yer alan Derin Kabus ve Rec filmlerini öneririm. Mantık hatalarını görmezden gelir ve beklentiyi düşük tutarsanız belki izlenebilir ama ben yine de tavsiye etmiyorum..
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Uzun zamandır merak ettiğim filmler arasında olan bir filmdi. Çocukların oyunculuğu ve az kişi ile güzel film ortaya çıkmış. İzleyenlerin beğeneceğini düşünüyorum.
DERYA B.
15 Haziran 2022
Çaylak
Konu olarak evet farklıydı fakat yerine oturmayan şeyler var. Büyükanne ve büyükbabasının hiç fotosunu görmemişler mi ki yanlış kişiyle 5 gün boyunca zaman geçiriyorlar, çok saçma.
SPOILER [GÖSTER]
Mustafa
01 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin ilk 1 saati elinde kamera olan 2 çocuğun paranormal aktivite tarzı çekimleriyle geçiyor ve gerçekten aşırı sıkıcıydı. Filmin son 20-25 dakikası daha izlenebilirdi ama mantık hatalarından odaklanamadım bile. Bu sitedeki izlediğim en kötü film olabilir. Şimdi bana kaybolan 1,5 saatimi geri verseler…
Saliha E.
11 Şubat 2022
Sıkı Üye
Çerezlik bi filmdi, 6 puan veririm.. Çocuğun rap beni benden aldı.
Burcu
10 Şubat 2022
Kaliteli bir gerilim filmi izlemek isteyen, farklı bir senaryo arayanlara tavsiyedir.
Firdes Ü.
25 Ekim 2021
Sonunu böyle beklemiyordum. Baya gerildim. İzlenir kesinlikle.
ImPredox
29 Ağustos 2021
Çaylak
İlk çıktığı yıllarda izlemiştim. İzlediğimi unutarak yeniden severek izledim. Bir kez daha izleyebilirim. Filmin giriş kısmında normal bir hayat hikayesi izliyoruz. Sonlara doğru filmin etkisi çoookça artıyor. Filmde sürekli bir gerilim var fakat sonunda olayların böylesine patlaması beni oldukça şaşırttı.
Daha fazla yorum14
the visit filmi the visit 2015the visit filmi izlethe visit filmi oyuncularıziyaret filmi 2015ziyaret filmi konusugerilim filmlerigerilim filmi önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.