Suçlu 2018 tr-TR

Suçlu (2018)

(Gerilim - Dram)
2018
IMDB
7.7
(21) 4 71 0 5
63
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
IMDB
7.7
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
28 Kasım 2018
Size şahane bir iskandinav filmi getirdim. Filmimiz, yaşadığı bir olay nedeniyle rütbesi masa başı görevine indirilen bir 112 acil servis polisinin yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, sadece gelen acil telefonlara cevap verirken yardım isteyen bir kadından gelen bir arama onu gerilim dolu bir hayatta kalma mücadelesinin içine sürüklüyor... Öncelikle bir tek mekan filmi izleyeceksiniz. Şayet biri bana sadece telefon konuşması ile tek mekanda geçen 1 buçuk saatlik bir film olduğunu söyleseydi pek de izlemek istemez, çekinirdim. Fakat siz benim gibi olmayın. Çünkü film gerçekten sürükleyici ve daima merak ettirerek ilerliyor. Telefonun diğer ucunda duyduğunuz her sahneyi hayal ediyorsunuz ve bu da olaya ayrı bir heyecan katıyor. Üstelik sonlarına doğru da şöyle bir ters köşe yapıyor ki sormayın... E hadi tadını çıkarın ve aşağıya yorumunuzu bırakın!

Suçlu - The Guilty

filmine yorum yap!
Aslı B.
25 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi izledim ama alttaki yorumda arkadaşın da belirttiği gibi The Call filmini daha çok beğendim, bu film soğuk, durağan, durgun, sevimsiz geldi bana..
Mustafa
09 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Bazı sahneler o kadar durağan ve hareketsizdi ki filmin takıldığını düşündüm ve elim play tuşuna gitti. Genel olarak bir gerilim var evet ama bu kadar ağır olması çok büyük bir eksi. Bu tarz film arayanlar için bu sitede de olan The Call filmini öneririm. Bu filmden kat kat daha iyi.
Caner C.
13 Haziran 2022
Çaylak
2021'de Jake Gyllenhaal'un oynadığı 'suçlu' adlı film ile tamamı ile aynılar. Tanıdık bir yüz isteyenler bunun yerine onu da izleyebilir.
dwaekki W.
25 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Tek mekan ve konuşmaya dayalı filmlere bayılıyorum. İşin içine bir de psikolojik gerilim girince harika oluyor. 2021 yapımını da izledim, o da gayet iyiydi.
Filiz Y.
24 Aralık 2021
Çaylak
Tek mekan, hatta tek oyuncu ile bu kadar psikolojik gerilim içermesi çok başarılı.
Said F.
02 Ekim 2021
Sıkı Üye
- Gerçek bir tek mekan filmi
- Herkese göre bir yapım değil, aksiyon veya yürüyen bir tempo beklenilmemesi gerek, filmde geçen 1 dakika gerçek hayattaki 1 dakikaya tekabül ediyor denilebilir; gerçek zamanlı bir film yani.
- Çok iyi veya kötü denilemez, sizi derinden sarsacak acayip bir yapım değil lakin kesinlikle zaman kaybı da değil. Daha önce hiç bakmadığınız hatta düşünmediğiniz bir pencere gösteriyor size; bakarsanız gördükleriniz sizi üzmeyecek fakat bakmazsanız da hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.
Küb
07 Eylül 2021
Çaylak
Diyaloglar zaman zaman sıksa da tek mekanda bu kadar az oyuncuyla böyle aksiyon dolu bir film çıkması başlı başına bir başarı bence.
ahmet Y.
05 Temmuz 2021
Çaylak
Bu filmi seyredince kolektivist linç kültürünün sakıncalarını düşündüm ister istemez. Yargısız infaz, içeriğini tam olarak bilmediğimiz olaylarda verdiğimiz yanlış hükümler... The life of David Gale filmi geldi aklıma. Düşündürücü, gayet güzel bir filmdi.
SPOILER [GÖSTER]
ayıboğan
09 Nisan 2021
Çaylak
Filmde sadece konuşma var, gerisini siz hayal ediyorsunuz. Güzeldi bence sıkmadı.
ayten Y.
03 Mart 2021
Usta Yorumcu
Benzeri olan The Call filminden senaryo olarak daha iyi olduğunu düşünsem bile, donuk havası veya diğer tarafı pek görmememiz sebebiyle The Call'ı kendisine tercih ederim.
Daha fazla yorum11
suçlu filmisuçlu filmi konusuthe guilty filmithe guilty filmi konusu2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.