Suikastçı 2017 tr-TR

Suikastçı (2017)

(Aksiyon - Gerilim)
2017
IMDB
6.2
(3) 3 34 0 5
26
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Ocak 2018
Filmimizde, yıllar önce ailesini sonra da kız kardeşini kaybeden intikam hırsı ile yanıp tutuşup, çok çalışarak CIA'e katılıp, o operasyon senin bu görev benim koşturan bir gencimiz var. Kendisi Teen Wolf dizisinden ve Labirent seri filminden de tanıdığımız "Dylan O'Brien"... Filmde Türkiye ve İstanbul bolca geçiyor. Hatta İstanbul'da geçen bir sahne de var. Fakat sahne bana garip gelince biraz araştırayım dedim, o zamanlarda ülkemizde bomba saldırıları olduğu için gelip burada çekememişler, sahte bir İstanbul seti kurmuşlar. Bu da ortaya Türkçe konuşmaya çalışan Amerikalılar gibi absürt görüntüleri çıkarmış. Yani filmin tek eksiği buydu benim için. Oyunculukların ve iyi sahnelerin olduğu vurdulu kırdılı bir film izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Suikastçı - American Assassin

filmine yorum yap!
Serkan B.
16 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Aksiyon filmi olarak ortalamanın bir tık üzerinde, oyunculuklar da iyi.Tek sevimsiz yanı; tipik Amerikan propagandası hastalığı bu filmde de fazlası ile var.
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Film, aldığı imdb puanının üstünde olması lazımdı. İzlerken etkilenmemek elde değil. Ayrıca Türkiye'den de sahneler var. Ajanlı film sevenlerin izlemesi gerek.
Aytek S.
18 Kasım 2018
Usta Yorumcu
harika teşekkürler.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.